Members login
aanmelden

Activiteiten jaarkalender 2015

Activiteiten Jaarkalender 2015: Balanced Leadership

Balanced Leadership staat centraal in 2015 en rondom dit thema hebben wij inspirerende activiteiten op de jaarkalender! Houd de website goed in de gaten voor de actuele data en inschrijving!

Het thema is geïnspireerd op de Speech 'He for She' van Emma Watson in haar ambassadeursrol voor genderdiversiteit voor de Verenigde Naties. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat Balanced Leadership als thema alleen succesvol kan zijn als zowel mannen als vrouwen zich dit onderwerp aantrekken.

Wat staat er op de jaarkalender in 2015:

5 februari 2015: Nieuwjaarsborrel

23 april 2015: Jaarcongres!

11 juni 2015: Hoe word ik Commissaris?
In juni duiken we in de wereld van de commissaris. Hoe kan ik als vrouw toegevoegde waarde leveren als commissaris? Hoe overleef ik als commissaris en wat gebeurt er in de boardrooms? Dit event organiseren we samen met NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren). Het belooft een waardevolle en inspirerende avond te worden. Net als vorig jaar starten we deze middag met de Algemene Leden Vergadering.

3 september 2015: Hebben vrouwen visie?
Dit evenement organiseren wij samen met onze partner Van der Laan & Company.  Van der Laan is een executive search bureau. Door zijn netwerk is het optimaal gepositioneerd om vrouwelijke leiders te identificeren en voor te dragen voor topposities.

1 oktober 2015: Zijn we de kredietcrisis te boven?
Het belooft een mooie discussiemiddag te worden, in het teken van Sustainable Financial Service. Met interessante sprekers en gezonde inzichten in ons financiële stelsel. Zijn we de kredietcrisis te boven of is er niets veranderd zoals Joris Luyendijk in zijn boek schrijft?

3 november 2015: ‘Hoe neem je jezelf mee op weg naar de RvB?’
Hoe draag jij met jouw talenten bij aan diversiteit in de financiële sector?
Met dit event willen we je inspireren, je bewust maken dat je een eigen unieke toegevoegde waarde hebt. Die je kunt inzetten ter bevordering van diversiteit in de financiële sector.

Ook staan in 2015 de Executive bijeenkomsten weer op het programma:
Het ontbijt is van 8.00 tot 9.30 uur en de lunch van 12.00 tot 14.00 uur

Lunch 17 juni 2015: Marilou van Golstein Brouwers (Triodos Zeist)

Lunch 9 september 2015: Daphne de Kluis (ABN AMRO Amsterdam)

Lunch 13 oktober 2015: Diederik van Wassenaer (ING Amsterdam)

Ontbijt 4 november 2015: Else Bos (PGGM Zeist)

Lunch 18 november 2015: Hester Borrie (Robeco Rotterdam)

Schrijf je in via de site door in te loggen op het speciale ledengedeelte. Het aantal beschikbare plaatsen per sessie is 12 en vol = vol.