Members login
aanmelden

Activiteiten jaarkalender 2017

7 februari 2017       - Nieuwjaarsbijeenkomst. De traditionele nieuwjaarsbijeenkomst vond dit jaar plaats bij Beers&Barrels in Utrecht. Een mooie locatie om een toast uit te brengen op het nieuwe jaar en het jaarthema voor 2017 kenbaar te maken.

31 maart 2017        - Executive Lunch met Maurice Oostendorp, de Volksbank N.V. Een mooie gelegenheid om naast de strategie van de Volksbank en de recente rebranding meer te weten te komen over stakeholdermanagement en de afweging van korte en lange termijn belangen.

13 juni 2017            - WIFS jaarcongres, DNB Amsterdam. Op dinsdag 13 juni 2017 heeft het zevende WIFS-jaarcongres plaatsgevonden. Het thema : Lean In & Be Visible. Het doel: werken aan zichtbaarheid en impact, je ontfermen over je eigen persoonlijk leiderschap. Met je hoofd, je hart en je handen!

30 juni 2017            - Executive Lunch met Erik Luttenberg, Kempen & Co. Een mooie gelegenheid om aan tafel te gaan met een Executive en om te praten over de ontwikkelingen in de sector en jouw specifieke vragen of issues te bespreken.

5 september 2017   - Executive Lunch met Kees van Dijkhuizen, ABN AMRO.Een mooie gelegenheid om aan tafel te gaan met een Executive en om te praten over de ontwikkelingen in de sector en jouw specifieke vragen of issues te bespreken.

3 oktober 2017        - WIFS Diversity Research Accelerator, ING Amsterdam. Welke publicatie over gender-diversiteit was voor jou dé eye-opener van 2016? WIFS nodigt je uit om jouw favoriete publicatie op dit gebied te nomineren voor de WIFS Diversity Research Accelerator (DRA).

23 november 2017  - De Kracht van het Netwerk, FMO Den Haag. Dit event heeft als uitgangspunt hoe gaan we vrouwelijk leiderschap promoten. Doelstelling is aan te zetten tot doen en aan te zetten tot verandering. Kijk hier voor het programmaboekje.

1 december 2017    - Executive Breakfast met Dorothee van Vredenburch, NN. Een mooie gelegenheid om aan tafel te gaan met een Executive en om te praten over de ontwikkelingen in de sector en jouw specifieke vragen of issues te bespreken.