Members login
aanmelden

Meet-up Gender Diversity and Innovation bij Accenture

Datum: 05 juni 2019

Locatie: Marnixstraat 317, Amsterdam

Wist jij dat data en gender (of het ontbreken daarvan) van grote invloed kan zijn op innovatie?

Op 5 juni gaan we hier bij Accenture uitgebreid op in.

Accenture faciliteert namelijk een gave Design Thinking workshop die ons allemaal inspireert om ermee aan de slag te gaan. De workshop is succesvol als er zowel mannen als vrouwen mee doen. Dus nodig een leuke, slimme mannelijke collega uit jouw organisatie uit en schrijf je gezamenlijk in!

De middag begint met inleidingen door Karlijn van Lammeren, Managing Director & Digital Lead FS bij Accenture en Nicolette Loonen, adviseur en oprichter en oud-voorzitter van WIFS. Daarna gaan we onder begeleiding van een consultant van Accenture op een innovatieve manier met elkaar in gesprek. 

Het doel is om tot oplossingen te komen voor één van de grootste kansen van de financiële sector, namelijk innovatie. Dit doen we door vanuit het perspectief van gender diversiteit verbanden te leggen die nu nog te veel over het hoofd worden gezien. We rekenen er op dat we tot vernieuwende inzichten zullen komen. 

De workshop vindt plaats in het pas geopende innovatiecenter van Accenture aan de Marnixstraat in Amsterdam, een omgeving die onze creativiteit maximaal ‘aan’ zal zetten.

Programma
14.00-15.00 Ontvangst
15.00-15.30 Opening door Karlijn van Lammeren, managing director Accenture Digital
15.30-17.30 Design Thinking Workshop
17.30-19.00 Borrel

Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar voor leden die een mannelijke introducee meenemen!

 

Inschrijven

Log in om uzelf in te schrijven voor deze activiteit.