Members login
aanmelden

Activiteiten

Nieuwjaarsborrel 2018

Datum: 08 februari 2018

Locatie: Amsterdam

Inschrijving via de website is per 7/2 gesloten. Wil je toch nog graag aanwezig zijn? Stuur een mail naar secretariaat@wifs.nl

======================================================================================================

We ontvangen je graag op 8 februari in Circl Amsterdam voor de nieuwjaarsborrel. Circl is een living lab dat zich focust op circulariteit, waarbij herbruikbaarheid van producten en grondstoffen wordt gemaximaliseerd en waardevernietiging wordt geminimaliseerd. Circl is niet alleen een plek die volledig draait om duurzaamheid, maar ook een plek met een maatschappelijke functie die inspireert en verbindt, in het zakelijke hart van Amsterdam.  

Wij blikken aan het begin van de borrel graag met je terug op de hoogtepunten van WIFS in 2017. Daarnaast kijken we ook vooruit. We maken het jaarthema 2018 aan je bekend en informeren je over de geplande activiteiten in 2018.

Waar en wanneer?
Je bent van harte welkom op  de WIFS Nieuwjaarsborrel op donderdag 8 februari 2018 van 18.00 - 20.00 uur in de rooftopbar van Circl in Amsterdam. Onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes is er voldoende gelegenheid om te netwerken. Aan deelname aan deze nieuwjaarsborrel zijn geen kosten verbonden LET OP: Je kunt je alleen aanmelden als je aan de contributie voor 2018 hebt voldaan.

De routebeschrijving naar Circl Amsterdam vind je hier.

Dineren na de borrel?
Wie na de borrel wil blijven dineren bij Circl kan tegen betaling van 34 euro genieten van een table d'hotes menu (drankjes voor eigen rekening). Wil je deelnemen aan het diner, zorg er dan voor dat je je uiterlijk op 31 januari hebt aangemeld via de website.

Hoe ziet het programma voor de middag en avond in Circl er uit?

  • 16:45 -17:00 uur: Ontvangst
  • 17:00 -17:30 uur: Rondleiding door Circl (aantal plaatsen beperkt!)
  • 17:30 -18:00 uur: ALV (in basement, kamer 8)
  • 18:00 -20.00 uur: Nieuwjaarsborrel in Rooftopbar
  • Vanaf 20:00 uur: Diner (menu en drankjes voor eigen rekening)

=======================================================

Inschrijving via de website is per 7/2 gesloten. Wil je toch nog graag aanwezig zijn? Stuur een mail naar secretariaat@wifs.nl

 

Inschrijven

Log in om uzelf in te schrijven voor deze activiteit.