Members login
aanmelden

Virtual round table Salesforce

Datum: 29 juni 2021

Locatie: Online

Virtual round table Salesforce

We nodigen je samen met Salesforce van harte uit voor de Female Leadership Roundtable - Finance Industry op dinsdag 29 juni van 16.00 - 17.30 uur met Neelie Kroes en Rachelle van der Linden.
Gastspreker Rachelle van der Linden, mede-oprichter van Knab, deelt haar verhaal over het opzetten van nieuwe bedrijven voor traditionele organisaties. Neelie Kroes neemt aan de virtuele tafel plaats om haar inzichten en ervaring te delen vanuit haar rol als voormalig vicevoorzitter van de Europese Commissie.

Tijdens deze ronde tafel gaan we dieper in op het onderwerp Platform Economy and Succesfull Partnerships. Toonaangevende bedrijven zoals Airbnb, Booking.com en Uber hebben bestaande markten op hun kop gezet met een nieuwe manier van zakendoen: het platform. Door producten en diensten te integreren, andere partijen te laten innoveren en gebruikers te betrekken bij innovaties, zijn zij in staat sneller te innoveren en gemakkelijk nieuwe markten te betreden. Hoe kan de financiële wereld dit soort platformen inzetten om uitdagingen als duurzaamheid, compliance en de jonge generatie van digital savvy klanten het hoofd te bieden?

Het evenement vindt plaats in een Virtual Reality-omgeving. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een VR-headset. Meer details hierover krijg je vóór het evenement.

Dit event staat open voor WIFS leden die werkzaam zijn op directie of senior management niveau. Het aantal plaatsen is beperkt! Wil je deelnemen? Meld je dan zo snel mogelijk aan door een mail te sturen naar northexecutiveprograms@salesforce.com met de titel: I would like to RSVP Yes for the Female Leadership session on June 29.

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk om u voor deze activiteit in te schrijven. Het maximum aantal inschrijvingen is reeds bereikt.