Members login
aanmelden

Diana Zandbergen

Diana.jpgBestuurslid 

Diana Zandbergen (48) is al bijna 25 jaar in de financiële wereld actief. De woorden ‘klant’, ‘(cultuur)verandering’ en ‘innovatie’ zijn de thema’s in haar loopbaan, die zij met haar bedrijfskundige achtergrond aanpakt. Dit heeft ze gedaan in diverse managementrollen bij o.a. Zwitserleven, SNS en de Volksbank.

Diana combineert een scherp analytisch vermogen en strategisch inzicht met een praktische commerciële insteek om een strategische koers ook werkelijk te implementeren en te realiseren. Haar inzet en resultaatgerichtheid is groot en ze weet op een inspirerende manier haar omgeving mee te nemen. Het denken vanuit de (klant)behoeften is voor haar altijd het uitgangspunt.

Haar kracht is het neerzetten van nieuwe en onderscheidende klantproposities, gepaard met een cultuurverandering of trendbreuk. Haar nieuwgierigheid zorgt voor een continue zoektocht naar innovatie en uitdagingen. Daar ligt ook haar gedrevenheid gecombineerd met openheid en passie.

Ze is dan ook sterk in verandermanagement, innovatie, netwerken opbouwen, merken profileren en kansen benutten.

In haar laatste rol is zij verantwoordelijk als programmadirecteur om van De Volksbank de meest maatschappelijke bank van Nederland te maken, met de bijbehorende gewenste cultuurverandering.

Diana is getrouwd met haar jeugdliefde, Richard, en samen hebben zij drie zoons. Het omgaan met masculien gedrag is haar dan zowel privé als zakelijk niet vreemd. Toch is zij altijd dicht bij zichzelf gebleven en haar feminiene kant. Vanuit haar eigenschappen openheid, duidelijkheid en kwetsbaarheid, wil zij een actieve bijdrage leveren aan WIFS.