You are here:

Corporate Membership

Met een bedrijfslidmaatschap wordt onder andere een podium voor PR en deelname geboden op het jaarlijkse DiveIn Festval, toegang tot een netwerk voor executive search vacatures die bijdragen aan balans en directe toegang tot een adviesnetwerk voor trainingen en consults ten behoeve van inclusie en diversiteit.

Daarnaast staan onze programma’s ook open voor medewerkers van bedrijfsleden. Je kunt op je op 3 verschillende manieren verbinden aan WIFS als organisatie.

WIFS Partner

Een belangrijke basis om met elkaar de feminiene footprint te vergroten in de sector is het verstevigen van leiderschap. Daarom is ons leiderschapsprogramma een van de belangrijkste bouwstenen van het WIFS Partnership. Je krijgt namelijk 1 plek per jaar in het leiderschapsprogramma van WIFS. In de brochure vind je meer informatie over dit programma. We starten minimaal 2 journey’s ieder jaar.

Daarnaast zijn de online WIFS events gratis bij te wonen voor medewerkers uit de organisatie die kennis willen maken met WIFS, krijg je extra kaarten voor fysieke events en natuurlijk exposure op het thema diversiteit en inclusie. Ook heb je toegang tot ons netwerk voor executive search en consultancy doeleinden, maak je deel uit van de D&I community binnen WIFS en kun je deelnemen aan WIFS onderzoeken.

De kosten van het WIFS Partnership zijn 5050 euro excl BTW per jaar. 

WIFS Promotor

Als promotor steun je publiekelijk de missie van WIFS en hebben de individuele leden binnen je organisatie mogelijkheid om gebruik te maken van alle ontwikkelingstools en netwerkmogelijkheden die WIFS biedt. Daarnaast heb je toegang tot ons netwerk voor executive search en consultancy doeleinde, maak je deel uit van de D&I community en kun je deelnemen aan onderzoeken. Je kunt uiteraard ook plekken afnemen in het leiderschapsprogramma. De kosten hiervan bedragen dan additioneel 3750 euro excl BTW.

De kosten van de WIFS Promotor zijn 1500 euro excl BTW per jaar.

Jaarsponsor​

Eenmalig sponsorship voor event (op locatie of via streaming). Toegang tot event voor niet-leden​ vanuit je eigen organisatie en netwerk. Toegang 1 HR- medewerker D&I community voor 1 jaar​. Deelname 50/50 dashboard en onderzoek voor 1 jaar​. Toegang tot D&I Platform voor 1 jaar

Huidige bedrijfsleden

Deze bedrijven zijn u al voorgegaan en dragen met hun lidmaatschap bij aan de missie van WIFS. 

ABN Amro | Achmea | DNB (De Nederlandse Bank) | ING | Rabobank | Triodos | Van Lanschot Kempen