Women in financial services

Members login
aanmelden

Bijeenkomst over duurzaamheid en diversiteit

WIFS en EY organiseren op 1 oktober het evenement ‘De opkomst van duurzaamheid in de financiële sector: wat is de rol van de vrouw?’

Het thema is de rol van vrouwen in het verduurzamen van de financiële sector. Opgeschud door de financiële crisis is de sector hard aan het werk met het herstellen van het maatschappelijke vertrouwen. Het dienende aspect en de menselijke maat zijn terug van weggeweest en de duurzaamheid van de sector moet voorop staan. Vrouwelijk leiderschap zou helpen om de juiste efficiënte stappen te kunnen maken voor deze cultuuromslag.  Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat vrouwen meer lange termijn focus hebben. Maar zijn meer vrouwelijke leiders ‘het medicijn’ voor een duurzame financiële sector? Of gaat het uiteindelijk toch meer om diversiteit in meningen en visies? Wat is de rol van de vrouw in de verdere verduurzaming van de sector en het terugwinnen van maatschappelijk vertrouwen? Onder leiding van Liesbeth van der Kruit  (Director CSR bij Achmea) zal een panel met ervaringsdeskundigen ons meenemen in een levendige discussie over dit mooie onderwerp.
Het evenement wordt geopend door Keynote Speaker: Jan Peter Balkenende (Partner bij EY en voormalige Minister President). Uiteraard wordt de middag afgesloten met een netwerkborrel.

Programma
16:30 Ontvangst en registratie
17:00 Opening door WIFS en EY   
17:15 Keynote Speech Jan Peter Balkenende
18:00 Paneldiscussie olv Liesbeth van der Kruit 
18:45 Inspiratie door Mama cash
19:00 Sluiting  Event & Borrel
20:00 Einde

Locatie en parkeren
De locatie wordt ter beschikking gesteld door EY en ligt vlakbij de ring van Amsterdam (A10) en op loopafstand van station Amsterdam Zuid. Parkeren kan in de EY garage.   
Adres: Ernst & Young Accountants LLP, Antonio Vivaldistraat 150, 1083 HP Amsterdam

Inschrijven en wachtlijst
Schrijf je in via de site door in te loggen op het speciale ledengedeelte. Je ontvangt het definitieve programma in de uitnodiging. Je mag een introducé(e) meenemen.Ken je iemand die geïnteresseerd is, let er dan op dat je hem/haar registreert gelijktijdig met je eigen inschrijving.
Als het evenement is volgeboekt plaatsen we nieuwe inschrijvingen op de wachtlijst op volgorde van binnenkomst. Zodra wij een afmelding binnenkrijgen wordt de eerstvolgende op de wachtlijst uitgenodigd.

Ontvangst en registratie
Je wordt ontvangen bij de entree.

WIFS leest voor MaMaCash
MaMaCash was het eerste internationale vrouwenfonds ter wereld dat over de hele wereld vrouwenrechteninitiatieven ondersteunt en financiert. We willen dit jaar extra aandacht besteden aan dit goede doel door MamaCash doorlopend onder de aandacht te brengen. Dat doen we met behulp van YouBeDo.
YouBeDo biedt de mogelijkheid om via de WIFS website boeken te bestellen, waarbij 10% van de omzet naar het  goede doel gaat. Je krijgt hetzelfde boek maar met een beter gevoel! Ga snel naar www.youbedo.com/wifs of klik op het logo hieronder om de boeken te bestellen rondom het thema Duurzaamheid & diversiteit.

« naar overzicht