Women in financial services

Members login
aanmelden

Afscheid bestuursleden Nienke Bloem en Simone Vroegop

Op 4 juni hebben Nienke Bloem en Simone Vroegop hun functie als bestuurslid van WIFS neergelegd. Tijdens de Algemene Ledenvergadering werden zij door het zittend bestuur flink in het zonnetje gezet als dank voor hun tomeloze inzet en geweldige samenwerking. 2011 was voor WIFS het oprichtingsjaar en daarmee een bijzonder dynamische tijd.

Nienke en Simone waren al voor oprichting van de vereniging beiden zeer actief betrokken bij WIFS. Zo was Simone lid van de stuurgroep van het eerste WIFS congres in 2010 en organiseerde Nienke het eerste bedrijfsbezoek van WIFS, over het Nieuwe Werken bij ASR.

Nienke heeft vanaf het begin met veel enthousiasme de communicatie van WIFS opgepakt. Zo was zij de drijvende kracht achter de website en huisstijl. Daarnaast heeft zij met een communicatiecommissie het communicatieplan voor WIFS opgezet en in gang gezet.

Simone heeft als secretaris van WIFS vooral haar netwerk aangeboord om contacten te leggen, ondermeer voor bedrijfslidmaatschappen en partnerships.

2011 was voor WIFS het oprichtingsjaar en daarmee een bijzonder dynamische tijd. Het bestuur bedankt Nienke en Simone dan ook voor hun tomeloze inzet en geweldige samenwerking.

 

« naar overzicht