Women in financial services

Members login
aanmelden

Bank of the Future en WIFS

Het platform Bank of the Future en WIFS werken al even samen achter de schermen. Zowel inhoudelijk als bijvoorbeeld bij het organiseren van het grote Bank of the Future Seminar, wat op 31 mei in het Eye in Amsterdam zal plaatsvinden. Het is nu ook mogelijk om deel te gaan nemen aan dit platform van co-creatie.

31 mei is er een groots seminar van het platform, Bank of the Future, in het nieuwe Eye te Amsterdam. Naast interessante sprekers zal er ook een CEO game gespeeld worden, wat qua game overeenkomsten heeft met het televisie programma Dragons Den. Dragons Den is een televisie format waar ondernemers hun business idee pitchen richting rijke investeerders, waarbij ze ze proberen te overtuigen om in hun idee te investeren.

In de CEO game op 31 mei is er voor 5 ideeën ruimte om te pitchen voor bestuurders van de banken (deze zullen aanwezig zijn en op het podium zitten). Als de bestuurders geinteresseerd zijn in het idee, zullen ze het omarmen en daarin investeren. In deze CEO game op 31 mei willen wij graag een business idee van WIFS pitchen. We hebben hiermee de kans om bij te dragen aan onze missie, echt een verandering vorm te geven in de financiele sector en daarnaast natuurlijk een mooie exposure. Om inhoud te geven aan het business idee, zoeken we vrouwen met ideeën en een mening.

In deze kickoff zullen we verkennen wat de mogelijkheden zijn voor een WIFS pitch op dit seminar. Wat kunnen we concreet voor business case maken en hoe kunnen we dit vormgeven?
 
Kijk ook eens op www.bankofthefuture.nl en meld je aan via de kalender op 17 april. Wil je meer informatie over Bank of the Future en dit seminar, bel dan met Nienke Bloem 06-51190707 of email naar nienke.bloem@wifs.nl.

« naar overzicht