Women in financial services

Members login
aanmelden

NETWORK POWER!

De Kracht van het Netwerk op 23 november vond dat event plaats bij FMO in Den Haag.

Opmaakje_De Kracht Van Het Netwerk groep kleiner.jpg

Het evenement stond weer volledig in het teken van het promoten van vrouwelijk leiderschap. Hoe gaan we dit doen? Hoe zetten we aan tot verandering? Hoe benutten we eigenlijk maximaal het potentieel van ons netwerk? Tijdens het evenement gingen we gezamenlijk aan de slag en stonden ondernemerschap en empowerment centraal. Delen, pitchen en inspireren!
 
Op het programma stonden onder andere een Best Practice presentatie van RaboWomen van Bernita van Kreij en een presentatie van Heena Jethwa van IBM.

Netwerkspecialist Miriam Notten van LaRed deelde haar inzichten over de waarde van netwerken en sociaal kapitaal, binnen en buiten organisaties. Hoe bouw je aan, onderhoud en benut je optimaal relatienetwerken?
 
Daarnaast hostten wij onze allereerste Open Space. Het doel hiervan was met elkaar in gesprek gaan over verschillende thema’s, kennis uitwisselen en overgaan tot co-creatie. Haak aan op de pitchende partijen op de vloer, of meld je aan met je eigen pitch! Er deden verschillende partijen mee op uiteenlopende onderwerpen.
Zo stond er een start-up met een business propositievraagstuk en pitchten WIFS bestuurs- en commissieleden lange termijn uitdagingen en doelen. Of het nu gaat om partnering op proposities, netwerk achter netwerk ontsluiten, openstaande posities kenbaar maken, feedback en input krijgen op events of business ideeën, de Open Space leende zich ervoor!
 

Voor het programmaboekje in PDF klik hier.

For English version of this invitation click here. Please find the PDF of the program in English here.
 

 

« naar overzicht