Women in financial services

Members login
aanmelden

De missie van Claire Boonstra

Ik had heel veel zin om het verhaal van oe Operation Education te laten landen tijdens het congres van WiFS en zo veel mogelijk mensen te laten voelen wat ik voel. Mijn missie is om niet de status maar je waarde leidend te laten zijn. Natuurlijk kreeg ik vooraf aan het congres tweets dat de financiele sector niet zo vatbaar zou zijn voor mijn verhaal. Maar wat was mijn ervaring anders!

Vanaf het podium zag al ik hoe aandachtig iedereen luisterde, maar het effect erna had ik niet kunnen vermoeden. De reacties waren overweldigend. Veel complimenten maar ook de opluchting bij sommigen: zie je nou wel, het is mogelijk als je je energie er opzet!

En de hulp die heel concreet aan ? Operation Education en het Festival of Solutions werd geboden in de workshop heeft me geraakt. Goede ideeën, een spontane donatie van ?1.000, waardevolle netwerkcontacten én hulp bij de fondsenwerving. Ik bedoel maar..

Voor mij is de financiële sector ook een voorbeeld. Als deze in staat is om zichzelf van binnen uit te veranderen dan is alles mogelijk! Vrouwen hebben in dat proces een belangrijke rol. Zij leven veel meer vanuit waarde en laten zich minder leiden door status. 

In de top kun je vaak alleen het status spel spelen. Ga daarom voor het vergroten van je invloed, zet jouw waardevolle bijdrage centraal. En zorg ervoor dat die in lijn is met je talenten en je motivaties. 

Bedankt voor jullie support aan ? Operation Education!

Claire Boonstra

? Founder

« naar overzicht