Women in financial services

Members login
aanmelden

De uitdaging van leiderschap in de financiele wereld

We leven in een wereld waarin veel wordt gesproken over leiderschap en over mannelijke en vrouwelijke leiderschapstijlen. Velen zijn het erover eens dat juist vrouwelijke leiderschapstijlen ons uit de huidige crisis kunnen halen. Waar gaat dat dan over en waarom wordt er veel over gesproken, maar nog weinig gedaan? We bieden WIFS-leden

 

i.s.m. Annemarie van Iren een speciaal leiderschapsprogramma aan. Dit unieke leiderschapsprogramma voor vrouwen in de financiële wereld gaat op deze en andere vragen in. Want juist de financiële wereld kan een belangrijke bijdrage leveren aan verduurzaming en vernieuwing. Maar het boort vooral een diepere laag aan op persoonlijk niveau en ook op het terrein van organisatie ontwikkeling, ethiek en integriteit.

Het programma spreekt je niet alleen aan op je eigen ambities en wilskracht, maar ook de durf om in je leiderschap te gaan staan. De samenstelling van een inspirerende groep zal bestaan uit deelnemers uit verschillende financiële sectoren. Een bijzondere kans om je netwerk te verbreden. Het programma wordt begeleid door Annemarie van Iren, die haar sporen heeft verdiend als trainer, coach en consultant in (o.a.) de financiële wereld. Kijk hier voor meer informatie.

 

« naar overzicht