Women in financial services

Members login
aanmelden

Schrijf je nu in voor een of meerdere online events tijdens Dive In 2021!

Van intentie naar actie door een actieve bondgenootschappen!

Nu, meer dan ooit, is er behoefte om niet alleen maar te praten over diversiteit en inclusie maar om actie te ondernemen. Om impact te maken, moeten we massa creëren, bondgenootschappen aangaan, met elkaar verantwoordelijkheid te nemen voor de verandering maar ook elkaar helpen.

Diversiteit en inclusie staat bij veel organisaties op de agenda. Maar om echt succesvol te zijn en duurzame verandering in gang te zetten, moeten leiders maar ook andere mensen op sleutelposities geïnspireerd, uitgerust en versterkt worden om de beweging op gang te brengen en te houden.

Wat als we de vrouwelijke power in organisatie kunnen versterken?
WIFS is een actieve community die staat voor meer balans in de financiële sector door het verstevigen van vrouwelijke kwaliteiten en leiderschap. Daarom is WIFS organisator van Dive In 2021 in Nederland en hebben we inspirerend programma samengesteld om samen van intentie naar actie te gaan!

Wil jij weten hoe Marianne Thieme haar politieke beweging groot heeft gemaakt?
Hoe Merel van Vroonhoven als vrouwelijke bestuur verandering in de financiële sector heeft gebracht?
Of hoe 2 inspirerende leiders van HDI en Rabobank, Faisal Setoe en Ugur Pekdemir hun rol pakken in het creëren van een meer duurzame en diverse manier van leidinggeven in de financiële wereld? Onze dagvoorzitter is Elsemieke Havenga

Meld je dan nu hier aan voor Dive In 2021.

 

« naar overzicht