Women in financial services

Members login
aanmelden

Eerste evenement van 2015: De nieuwjaarsborrel

Op 5 februari vond de eerste activiteit van het jaar plaats: De nieuwjaarsborrel. Ongeveer 60 vrouwen verzamelden bij &Samhoud Places aan de Oosterdokskade in Amsterdam om met elkaar te borrelen en te netwerken.

Het komende jaar zal in het teken staan van ‘balanced leadership’. Jacha van Dungen van &Samhoud opende de borrel en met haar maakten we een reis langs innovatieve business cases en vertelde zij over de waarde van vrouwennetwerken. Deze inspireren ons om de financiële sector van binnenuit te veranderen. En leveren daarmee een bijdrage aan Balanced Leadership. Nicolette Loonen blikte met ons terug op de hoogtepunten van WIFS in 2014. En Natalia Goncharova, voorzitter van de activiteitencommissie, presenteerde de activiteiten voor het komende jaar.

Jennifer Op ’t Hoog, Adviseur Innovatie bij Achmea, nam ons mee langs briljante business modellen in finance. Zij legde uit dat deze business modellen een bijdrage leveren aan een gebalanceerde waarde creatie voor alle stakeholders. Met heldere voorbeelden liet zij zien dat waardevol en relevant zijn en blijven vraagt om veel verder terugkijken én veel verder vooruit denken dan gebruikelijk.

Na de presentatie namen 25 vrouwen deel aan het diner waarbij zij genoten van de culinaire business modellen van chef-kok Moshik Roth van &Samhoud Places Streetfood.

Met deze bijeenkomst is 2015 voor WIFS van start gegaan!

 

 

« naar overzicht