Women in financial services

Members login
aanmelden

Executive lunch op 12 januari 2021

Evolutie of revolutie?

Op 12 januari 2021 starten we het nieuwe jaar met een executive lunch met Fleur Rieter. Fleur is CFRO bij pensioenuitvoerder MN en bekleedt daarnaast een aantal toezichtfuncties.Het onderwerp ‘evolutie of revolutie’ geeft kleur aan de ontwikkelingen in de pensioensector. Professionalisering in de pensioensector is noodzakelijk. In een paar jaar tijd moet binnen de hele sector het nieuwe pensioenstelsel worden geïmplementeerd. Met het pensioenakkoord in de hand staat de pensioenwereld voor enorme uitdagingen.

Na besluitvorming door de sociale partners en pensioenfondsen heeft dit in de uitvoering grote impact op de administratie en IT, communicatie en zorgplicht naar deelnemers, vermogensbeheer etc. Vraagt dat een evolutie of revolutie? Wat past bij deze sector? En bij deze tijd? Wat is er te leren van banken en verzekeraars? En van andere sectoren?

We gaan met Fleur tijdens deze lunch in gesprek over deze onderwerpen. Hoe gaat zij hiermee om, wat past bij haar en waarom? En welke rol heeft leren voor haar bij deze uitdagingen?

Doe je mee? Je bent van harte welkom!

« naar overzicht