Women in financial services

Members login
aanmelden

Future of Finance Cafe

BankoftheFuture nodigt je uit om jouw stem te laten horen. Geef uiting aan jouw visie en deel deze in een open dialoog met collega bankiers. Dit kan je doen op 15 mei en 22 mei a.s. door deel te nemen aan de meetings van het FutureofFinanceCafé. De meeting op 15 mei wordt gehouden in de Rabo Tower te Utrecht en 22 mei in de Nederlandse Ontwikkelingsbank in Den Haag.

 

De aanvangstijden variëren per locatie. De meeting in de Rabo Tower begint om 18:00 uur, inloop vanaf 17:00 uur en in de Wereldbank Den Haag begint de meeting om 17:30, inloop vanaf 17:00 uur. Na afloop is er gelegenheid om contacten uit te wisselen en inspiraties te verdiepen. Meer informatie vind je in de bijlage op de uitnodigingsbrief.

 

Ben jij een bevlogen bankier met vernieuwende ideeën en inspiraties die bijdragen aan een duurzame financiële toekomst?

 

Nieuwsgierig geworden? Klik hier en lees over het programma en meld je aan.

 
Noteer bij de aanmelding; Naam, e-mailadres, telefoonnummer waarop je te bereiken bent en naam en functie van de financiële organisatie waarin je werkzaam bent.

 

Er zijn parkeervoorzieningen in zowel de Rabo Tower als de Nederlandse Ontwikkelingsbank. Let wel, de parkeerplek dient vooraf te worden gereserveerd.

 

« naar overzicht