Women in financial services

Members login
aanmelden

Het eerste Nationale Leiderschapsonderzoek van NCD

Onze partner NCD presenteert het eerste Nationale Leiderschapsonderzoek van NCD, de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren, in samenwerking met Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) en digitale assessment-uitgeverij Ixly. Zij zijn ook benieuwd naar de input van onze WIFS community.

Zij onderzoeken de ontwikkeling van het leiderschap in Nederland. Het is ook een zelfonderzoek: wat voor leider ben jij? Wat zijn de trends? Welke impact heeft de coronacrisis op je leiderschapsstijl? Ontdek wat voor leider jij bent. 

Je ontvangt na het invullen van het onderzoek een rapport en later een benchmark met andere leiders in Nederland. Door deel te nemen aan dit onderzoek draag je tevens bij aan de kennis over leiderschap in Nederland.

Het invullen van de vragenlijsten duurt tussen de 30-45 minuten. Daarna ontvang je direct een uitgebreide persoonlijke rapportage van dit leiderschap-assessment die je inzichten verschaft over jouw stijlen en drijfveren in vergelijking met andere leiders. Meer informatie over de opzet lees je in de informatiebrief bij het onderzoek. 

Om deel te nemen, klik hier.

Deel dit onderzoek ook gerust met je collega’s in een leidinggevende positie. De onderzoeksresultaten delen we -na analyse- op de Dag van het Leiderschap donderdag 2 december 2021

« naar overzicht