Women in financial services

Members login
aanmelden

Hoe word jij commissaris?

De workshop van Jacoby Mensinga in juni 2015 tijdens het event ‘Hoe word ik commissaris’ vormde de basis voor een intervisiegroep van acht vrouwen. In het voorjaar van 2017 start alweer de derde intervisiegroep voor vrouwen met Commissariaatsambitie.

Gezocht; vrouwen met ambitie.

Jacoby organiseert de intervisiegroepen vanuit de gedachte dat vrouwen via functies in Raden van Commissarissen of Raden van Toezicht meer invloed kunnen uitoefenen op de financiële sector of op hun eigen omgeving. Door zelf een programma op te stellen met elke keer een interessante spreker (regelt Jacoby) en elkaar te inspireren en te supporten krijgen de vrouwen inzicht in hun ambitie en wat daarvoor nodig is.  
Tot nu zijn er drie vrouwen benoemd uit de intervisiegroepen.

  • Lid van een RvT van een Pensioenfonds.
  • Bestuursfunctie bij een pensioenfonds.
  • RvT functie bij een non profit organisatie.

Wat levert het je op?
Inspirerende avonden waar je vol energie en met nieuwe inzichten vandaan komt.

  • Je ziet dat er meer mogelijk is.
  • Je vergroot je netwerk.
  • Ambities worden aangescherpt!

Praktisch
De avonden vinden -in principe-  plaats in Amsterdam, meestal op een maandagavond, van 18 uur tot 21 uur incl. een diner (dat je zelf betaalt). Je komt ongeveer zes keer bij elkaar, om de zes tot acht weken.
Kosten zijn € 295,- Dit bedrag gaat naar één of meer goede doelen die gelinkt zijn aan kansen voor vluchtelingen.

Interesse?
Stuur een mail naar Jacoby70@hotmail.com of voor meer informatie of meld je aan met een korte motivatie. Begin 2017 neemt Jacoby contact met je op. Daarna volgt een uitnodiging via de datumprikker.

« naar overzicht