Women in financial services

Members login
aanmelden

6e WIFS Jaarcongres 2015

Balanced Leadership staat centraal op het jaarcongres van 2015. Rabobank is gastheer en met Gerdi Verbeet, Joris Luyendijk, Michele Mees, Jolanda Holwerda, Nienke Meijer, Esther Mollema en Evangelia Demerouti als topsprekers.

WIFS houdt op 23 april 2015 haar zesde jaarcongres met als thema 'Balanced Leadership'. Onze gastheer is dit jaar de Rabobank. Vanuit verschillende invalshoeken geven topsprekers kleur aan het thema, onder wie Gerdi Verbeet, Joris Luyendijk, Michele Mees, Nienke Meijer, Esther Mollema en Evangelia Demerouti. We zijn nog in gesprek met andere spannende sprekers. Het belooft nu al een spraakmakend congres te worden! 

Wij zijn er van overtuigd dat balanced leadership als thema alleen succesvol kan zijn als zowel mannen als vrouwen zich dit onderwerp aantrekken. Daarom bieden wij onze leden dit jaar de mogelijkheid een mannelijke introducé mee te nemen. Denk dus alvast na welke man in je omgeving je met dit thema wilt inspireren. 

Als iets goed is, moet je het niet veranderen. Dat betekent dat we net als vorig jaar een WIFS Wittekoek Walk op het programma hebben staan. Deze wandeling met Janneke Wittekoek (bekend van oa TV Dokters) vindt dit keer in de buurt van het hoofdkantoor van Rabobank in Utrecht. Ook de WIFS Market place biedt een podium voor onze WIFS leden en Partners. Misschien was je hier vorig jaar bij of dacht je 'dat wil ik ook'. Geef je dan nu vast op via info@wifs.nl.

Je kunt je nu al registreren. Klik daarvoor op registratie WIFS leden onder Activiteiten wanneer je bent ingelogd.

Neem je een mannelijke introducé mee? Ook hij moet zich apart registreren via registreren mannelijke introducé. Ook deze link vind je  onder Activiteiten wanneer je bent ingelogd. 

We hopen jullie te begroeten op het jaarcongres namens de Stuurgroep Jaarcongres 2015:

Monique van de Heisteeg (vz), Bernita van Kreij,  Erica Stel,  Ingrid Mekenkamp, Ingrid Dijk, Leontine Treur, Liselotte Dekkers, Nicole Vugts, Natalia Goncharova, Vivian Minten en Lisette Kauer.

Doe mee aan de enquête speciaal voor vrouwen in de financiële sector!

WIFS nodigt je graag uit om deel te nemen aan een onderzoek over “zelfmanagement” van vrouwen in de financiële sector. Dit onderzoek wordt uitgevoerd samen met de Technische Universiteit Eindhoven en linkt aan het thema “balanced leadership” van het WIFS jaarcongres 2015. Doel is meer inzicht te krijgen in de relatie tussen werkbeleving, zelfsturing, steun van de omgeving en prestaties van vrouwen in de financiële sector.

Hoe kan ik meedoen?

WIFS-leden hebben per e-mail reeds een uitnodiging ontvangen om mee te doen met dit onderzoek. Maar ook niet-leden kunnen meedoen aan de enquête. Onder niet-leden verloten we 5 entreekaarten voor het WIFS jaarcongres of een ander WIFS evenement naar keuze. Als je wilt meedoen aan de enquête, stuur dan je e-mail adres naar info@wifs.nl en geef aan dat je mee wilt doen aan het onderzoek. Je ontvangt binnen enkele dagen een link naar de enquête.

Wanneer worden de resultaten bekend?

De resultaten worden door Evangelia Demerouti (hoogleraar Organizational Behavior & Human Decision Processes) gepresenteerd tijdens het WIFS congres op 23 april 2015. Hier heb je de mogelijkheid om haar vragen te stellen. Ook worden de resultaten van het onderzoek na het congres gepubliceerd op de WIFS website.

Meer informatie over het onderzoek

Het onderzoek wordt geleid door Evangelia Demerouti, hoogleraar Organizational Behavior & Human Decision Processes aan de TUe. Zij doet onderzoek naar welzijn op het werk, zoals naar positief werkgedrag en het spanningsveld tussen werk en familie. Eén van haar eerdere bevindingen is dat vrouwen op een andere manier richting geven aan hun carrière dan mannen.

Vragen?

Voor vragen over het onderzoek kun je contact opnemen met info@wifs.nl
Alvast hartelijk dank voor je deelname!

« naar overzicht