Women in financial services

Members login
aanmelden

Kick-off SDG Young Leaders Network

Op vrijdag 9 juli tussen 14.00 en 15.00 uur is het zover: dan wordt het SDG Young Leaders Network van Global Compact Nederland officieel gelanceerd in samenwerking met Philips.

Het SDG Young Leaders Network is het jongerennetwerk van Global Compact Nederland (GC NL) (waar in Nederland meer dan 200 bedrijven bij zijn aangesloten) dat begin dit jaar is opgericht omdat binnen GC NL werd opgemerkt dat young professionals vaak niet betrokken worden bij het vormgeven en uitvoeren van (beleid omtrent) de sustainable development goals (SDGs).  

Dit terwijl de stem van de young professional juist een hele belangrijke is om hierin mee te nemen: de verwezelijking van de SDGs is immers van groot belang voor hun toekomst! Het doel van het netwerk is om young professionals binnen de GC NL lidorganisaties en de GC NL partnerorganisaties, waaronder WIFS en jongerenorganisaties als Jonge Krachtenbundelaars, de Klimaat en Energiekoepel en INCLEADERS, met elkaar te verbinden en hen te helpen de agents of change te worden om de SDG-agenda van 2030 en daarna te behalen.

Ben of ken jij een young professional die graag meer wil leren over de SDGs of op zoek is naar gelijkgestemden die met de SDGs aan de slag willen? Sluit dan aan op 9 juli en kom meer te weten over wat het SDG Young Leaders Network hierin voor jou kan betekenen. Save-the-date alvast in je agenda en schrijf je alvast in via de WIFS-app of website – een uitnodiging met inschrijflink vanuit GC NL zal vervolgens naar de deelnemers gestuurd worden.

 

« naar overzicht