Women in financial services

Members login
aanmelden

Lunch meet-up op 28 oktober 2020

Op woensdag 28 oktober vindt een lunch meet-up plaats van 12.00-13.30 uur bij Holtrop Ravesloot executive search te Amstelveen. Souraya Sarraf, partner, gaat ons meenemen in de wereld van de headhunters. Souraya is de afgelopen twintig jaar actief geweest in zowel de publieke als de private sector in binnen- en buitenland.

Bij Randstad heeft zij verschillende commerciële rollen vervuld en ervaring opgedaan in een internationale setting. Gedurende zes jaar is zij eindverantwoordelijk geweest voor het Amsterdam Fashion Institiute, onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam. Zij kan ons een inkijk geven vanuit verschillende perspectieven. Holtrop Ravesloot is executive search- en adviesbureau sinds 1960 en gespecialiseerd in het plaatsen van bewezen toptalent op impactvolle en betekenisvolle posities, binnen de profit en non-profit sector.

Wil je in gesprek met Souraya over de executive search markt in de breedte van het onderwerp? Meld je dan snel aan, er is plaats voor maximaal 15 personen.

« naar overzicht