Women in financial services

Members login
aanmelden

Meld je nu aan voor de 2de journey van het WIFS leiderschapsprogramma!

De 2de WIFS Leadership journey start 10 januari. Er is nog plek!

Wat als….
we vrouwelijke power ‘for good’ kunnen ontsluiten? Wat als we een nieuw verhaal kunnen creëren dat inclusief en divers is? Zodat we samen een verhaal van mogelijkheden creëren dat het beste van het vrouwelijke én mannelijke combineert? Bekijk hier de video.

Ben jij de changemaker die we zoeken?
Voor het WIFS leiderschapsprogramma zoeken we tussen de 10-14 changemakers die zich in willen zetten voor een toekomst waarin vrouwelijke kwaliteiten in leiderschap net zo’n belangrijke rol innemen als de mannelijke. Ben jij werkzaam in de financiële sector of draag je deze een warm hart toe? Voel je dat er verandering nodig is en ben je bereid in jouw organisatie het verschil te maken? En vind je het fijn om dit niet alleen te doen, maar met een bruisende community?

Meld je dan aan voor het WIFS leiderschapsprogramma
Het WIFS leiderschapsprogramma zorgt ervoor dat:

  • Je jouw potentieel optimaal gaat benutten. Het geeft je de middelen & kracht voor jouw ontdekkingsreis. 
  • Samen met anderen in het programma de vrouwelijke power ontsluit, zodat we samen een nieuw verhaal creëren waarin de balans tussen vrouwelijke en mannelijke kracht optimaal is. Dit nieuwe verhaal is er één van mogelijkheden.
  • Een nieuwe werkelijkheid creëren van waaruit we samen verandering 'for good' in gang zetten binnen jouw organisatie, de financiële sector en de hele wereld.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de 2de journey op 10, 11 en 12 januari. We starten 10 januari om 18.00 uur. Heb je vragen of wil je je inschrijven? Mail dan naar mirelle.van.gemert@wifs.nl. Inschrijven voor het leiderschapsprogramma kan tot en met 1 december. Om ervoor te zorgen dat iedereen met de juiste verwachtingen instapt en we met een groep gelijkgestemden het programma doen, krijg je eerst een telefonisch intake met Peter Paul Leutscher van RedZebra.

« naar overzicht