Women in financial services

Members login
aanmelden

Netwerkbijeenkomst APG & WIFS: 20 mei 2014: Tijd voor verandering: (S)hevolution!

S)hevolution: het is nu de tijd dat mannen en vrouwen samen de wereld veranderen. Niet omdat dat moet van de politiek, of van de feministen, of van hun partner. Maar omdat de economie, onze relaties en de hele maatschappij er aantoonbaar beter van worden. Kirsten van den Hul, schrijfster van (S)hevolution en winnaar van de Joke Smit prijs 2013, treedt op als dagvoorzitter. Nieuwsgierig over genderbalans in de dagelijkse werkpraktijk? Benieuwd naar de manier waarop Marjo Pluijmaekers (directeur Fondsrelaties APG), Céline van Asselt (Chief Finance & Risk Officer APG Asset Management), Nicolette Loonen (voorzitster WIFS) & Edwin van de Reijden (directeur Marketing, Communicatie en Distributie APG) dit in de praktijk brengen? Wil je netwerken met andere collega's binnen de financiële sector? Bezoek dan het APG & WIFS voorjaarsevent!

 

 

Ik geloof in de noodzaak van een goede balans tussen masculiene en feminiene waarden voor het optimaal kunnen functioneren van een organisatie. Ik vind dat vrouwen elkaar meer zouden kunnen helpen en versterken. WIFS biedt daarvoor een platform en een netwerk. Het uiteindelijke doel moet natuurlijk zijn dat meer vrouwen in topfuncties werkzaam zullen zijn.

Caroline Princen, Lid Raad van Bestuur ABN Amro en lid raad van advies WIFS

 

 

Voor wie:

Ambitieuze leden van WIFS, APG vrouwen én mannen. Diversiteit doe je niet alleen, nodig een mannelijke collega uit om met je mee te gaan.

 

Datum: dinsdag 20 mei

Tijd: 15.00-17.00

Locatie: APG, Basisweg 10, Amsterdam, Vergadercentrum zaal C

 

Het programma:

·      Ontvangst vanaf 14.30 tot 15.00.

·      Introductie Marjo Pluijmaekers-Pessers (directeur Fondsrelaties APG, voorzitter

·      Topvrouwen@APG).

·      Nicolette Loonen, voorzitter WIFS.

·      Kirsten van den Hul over (S)hevolution.

·      Aan de slag met (S)hevolution.

·      Talkshow over genderbalans in de dagelijkse werkpraktijk.

·       Afsluiting en aansluitende borrel tot 17.00 uur.

 

 

Vervoer en parkeren:

De bijeenkomst vindt plaats op locatie Amsterdam Basisweg 10, Vergadercentrum zaal C. De parkeergelegenheid is beperkt. Vriendelijk verzoeken wij jullie zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. De locatie ligt tegenover station Amsterdam Sloterdijk.

Mocht de parkeerplaats vol zijn dan kan er bij de P+R van station Sloterdijk worden geparkeerd.

http://www.apg.nl/nl/contact/route

 

 

Aanmelden

Leden kunnen zich via het speciale ledendeel op deze website aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst. Neem jij een mannelijke introducee mee? Stuur dan een mail naar info@wifs.nl en geef de naam en het bedrijf door van de mannelijke introducee die je meeneemt.

Er kunnen maximaal 25 WIFS-leden en 25 mannelijke introducees aan het programma deelnemen!

 

Info over APG

http://www.apg.nl/nl

 

« naar overzicht