Women in financial services

Members login
aanmelden

Nieuwe leden maken kennis met Annerie Vreugdenhil van de Raad van Advies

Vrijdag 9 november ging een aantal nieuwe leden van WIFS in gesprek met Annerie Vreugdenhil, lid van de Raad van Advies van WIFS.

 
Tijdens een lunchbijeenkomst, te gast bij de ING in Amsterdam, sprak Annerie in alle openheid en was er de ruimte om te vragen wat je maar wilt.

 

Annerie sprak over haar bijdrage aan WIFS, over het belang dat ze hecht aan het toevoegen van meer feminiene waarden in de financiƫle sector. In haar rol als lid van de Raad van Advies van WIFS beschouwt ze zichzelf als bewaker van dit thema.

 

Bevlogen vertelde Annerie over haar persoonlijke loopbaan en ervaringen binnen de financiƫle wereld. Het leverde mooie momenten van herkenning op bij de WIFS leden. Annerie sprak over haar drijfveren en haar passie. Over het verschil maken. Ze ging met persoonlijke voorbeelden in op het belang van durven kiezen en loslaten. De bijeenkomst was een bron van inspiratie voor de aanwezige WIFS leden.

 

Op 27 november gaan (nieuwe) WIFS leden in gesprek met Else Bos van PGGM. Op 29 november met Caroline Prinsen van de ABN AMRO. Else Bos en Caroline Prinsen zijn beiden lid van de Raad van Advies van WIFS. Voor meer informatie, kijk op de kalender op de WIFS website.

« naar overzicht