Women in financial services

Members login
aanmelden

Nieuwjaarsborrel 5 februari 2015

Op 5 februari ontvangen we je graag bij &samhoud places Amsterdam voor de nieuwjaarsborrel. Wij blikken aan het begin van de borrel graag met jullie terug op de hoogtepunten van WIFS in 2014. Daarnaast kijken we ook vooruit.

Het komende jaar zal in het teken staan van ‘balanced leadership’. Samen met &samhoud maken we een reis langs innovatieve business cases. Zij inspireren ons om de financiële sector van binnenuit te veranderen. En leveren daarmee een bijdrage aan balanced leadership.

Je kennis, kunde en innovatieve ideeën zijn hard nodig!

Waar en wanneer?

Je bent van harte welkom op  de WIFS Nieuwjaarsborrel op donderdag 5 februari 2015 van 16.00 - 18.00 uur bij &samhoud places streetfood in Amsterdam. Onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes van sterrenchef Moshik Roth is er voldoende gelegenheid om te netwerken. Aan deelname aan deze nieuwjaarsborrel zijn geen kosten verbonden. Je kunt je aanmelden voor de borrel via het ledengedeelte op de WIFS website en je vindt daar ook de routebeschrijving naar &samhoud places streetfood.

Dineren na de borrel?

Wie na de borrel wil blijven dineren bij &samhoud places streetfood kan tegen betaling van 30 euro genieten van een speciaal WIFS- tasting menu (drankjes voor eigen rekening). Wil je deelnemen aan het diner, zorg er dan voor dat je je uiterlijk op 31 januari  hebt aangemeld door een mail te sturen naar info@wifs.nl.

Wees er snel bij, want er zijn slechts 75 plekken voor de borrel en 50 plekken voor het diner.

« naar overzicht