Women in financial services

Members login
aanmelden

Nieuwjaarsborrel op 28 januari 2014 bij &samhoud places

De nieuwjaarsborrel vindt plaats op dinsdag 28 januari 2014 van 16.00 - 18.00 uur bij &samhoud places in Amsterdam. Onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes van topchef Moshik Roth is er voldoende gelegenheid om te netwerken. Aan deelname aan deze Nieuwjaarsborrel zijn geen kosten verbonden. Wie na de borrel wil blijven dineren in de lounge van &samhoud places kan tegen betaling van 35 euro gebruikmaken van een speciaal WIFS-menu. Lees verder om je aan te melden.

Leden die na de borrel willen blijven dineren in de lounge kunnen op eigen kosten gebruikmaken van een speciaal WIFS-menu bestaande uit:

*Voorgerecht:

HEILBOT CEVICHE

Peruaanse Stijl / Salade van Bio Kruiden en Groenten

 

*Hoofdgerecht:

POULET NOIR

Tajine met Zwarte Kip / Gezouten Citroen / Marokkaanse Condimenten

 

*Dessert:

PIÑA COLADA

Kokos / Ananas / Witte Rum

Met allergieën en/of dieet wensen kan uiteraard rekening worden gehouden. Het diner is van 18.00 tot 21.00 uur.

Leden kunnen zich via het speciale ledendeel op deze website aanmelden voor deze borrel, en separaat voor het diner. Ben je nog geen lid van onze vereniging, maar wil je wel bij de borrel aanwezig zijn, meld je dan snel aan via www.wifs.nl/lidmaatschap en profiteer niet alleen van deze unieke bijeenkomst, maar schrijf je ook direct in voor ons jaarcongres op 10 april 2014 bij ING in Amsterdam.

Over &samhoud places

Lounge en restaurant met 2-sterrenkok Moshik Roth richt zich op mensen uit binnen- en buitenland met een uitzonderlijke smaak voor design, eten en bijzondere mensen. Ontmoeten, werken, brainstormen, dansen, lachen, eten en drinken. Elk bezoek aan &samhoud places is een inspirerend bezoek. Het meest bijzondere aspect aan &samhoud places is de visie die Moshik Roth en Salem Samhoud met elkaar verbindt en die heeft geleid tot dit nieuwe concept: Together we build a brighter future.

 

 

« naar overzicht