Women in financial services

Members login
aanmelden

Nieuwjaarswens

Het einde van het jaar is alweer in zicht. Voor velen een tijd van gezellig samen zijn met familie en vrienden. Een tijd van even afstand nemen en leuke dingen doen. Het WIFS jaar is voorbij gevlogen. We kijken er met veel voldoening op terug.

We hadden een geweldig jaarcongres met als thema Change. Met boeiende sprekers als Joanne Kellermann, Ellen Faber en Herman Wijffels was het met recht een WIFS hoogtepunt. En ook gedurende het jaar was er een gevarieerd palet aan bijeenkomsten met mooie momenten voor ontmoetingen. Zo was er een bedrijfsbezoek bij de AFM waar Theo Kockelkoren sprak over risicosturend toezicht, de jaarvergadering bij Triodos waar we kennismaakten met één van hun investment funds die zich speciaal richt op vrouwen en de voorjaarsborrel op landgoed Duin en Kruidberg waar Annemieke Roobeek sprak over de networking professional.

 

Als vereniging groeien we door, we hebben inmiddels meer dan 265 leden. Ook zijn we trots op de lijst met bedrijfslidmaatschappen: Triodos, PGGM, Achmea, ING, ABN AMRO en Rabobank. Met nog een aantal mooie bedrijven in de pijplijn.

 

Voor het nieuwe jaar willen we blijven groeien. We gaan met WIFS to the next level. Een belangrijke mijlpaal zal zijn het jaarcongres op 26 maart 2013 bij ABN AMRO. Dus noteer deze datum alvast in je agenda. Het belooft een spraakmakende bijeenkomst te worden.

« naar overzicht