Women in financial services

Members login
aanmelden

Nomineer succesvolle vrouwelijke leiders!

Wie is voor jou hét voorbeeld van vrouwelijk leiderschap in de financiële sector? Voor ons onderzoek in samenwerking met Hay Group zoeken wij succesvolle vrouwelijke leiders die met hun leiderschapsstijl een beter organisatieklimaat creëren.

De nominatieronde is inmiddels verlengd tot 6 maart, dus je hebt wat meer tijd om je nominatie aan te leveren. De uitkomsten uit het onderzoek bieden handvatten waarmee vrouwen hun leiderschapskwaliteiten kunnen versterken. En het biedt organisaties in de financiële sector inzichten in het ontwikkelen van vrouwelijk leiderschap.
WIFS verschuift in 2016 haar aandacht van de morele aanleiding voor diversiteit naar diversiteit als bijdrage aan de (toegevoegde) waarde van organisaties. Samen met Hay Group voert WIFS het onderzoek uit om antwoord te krijgen op de vragen wat de beste vrouwelijke leiders in de sector onderscheidt van andere (mannelijke- en vrouwelijke) leiders en wat de sector helpt en hindert om een klimaat te creëren waarin vrouwelijke leiders zich kunnen ontwikkelen.

Over WIFS

WIFS heeft als missie om een betere balans te creëren tussen masculiene en feminiene waarden in de financiële sector. Wij zijn een ambitieus netwerk, dat samen met haar leden en partners een platform creëert voor gebalanceerd leiderschap en daarmee bijdraagt aan een betere en gezondere financiële sector. Het vertrouwen in onze sector moet worden hersteld, en WIFS is ervan overtuigd dat de inbreng van feminiene waarden hierbij een grote rol kan spelen. Het is daarom goed als vrouwen meer van zich laten horen en er meer erkenning komt voor feminiene waarden. WIFS concretiseert haar missie door invulling te geven aan 4 kernwaarden: Connect, Share, Empower en Energize.

Kijk op onze onderzoekspagina voor de laatste onwikkelingen in het onderzoek!

« naar overzicht