Women in financial services

Members login
aanmelden

Openingsborrel bij samhoud places op 5 februari 2013

Na een fantastisch WIFS-jaar in 2012, kijken we al weer reikhalzend uit naar een veelbelovend 2013. Om dit jaar goed in te luiden zullen we samen met alle WIFS-leden het glas heffen op het nieuwe jaar. Wij nodigen je daarom van harte uit voor een borrel om het WIFS-jaar te openen op een unieke locatie, &samhoud places, mede mogelijk gemaakt door &samhoud women.

De borrel vindt plaats van 16.00-18.00 onder het genot van heerlijke hapjes van topchef Moshik Roth en een drankje. &samhoud women zal een speciaal welkom verzorgen, en je inspireren tot het bouwen aan een betere toekomst. Leden die na de borrel wil blijven dineren in de lounge kunnen op eigen kosten gebruikmaken van een speciaal WIFS-menu (nadere details volgen nog).

Leden kunnen zich via het speciale ledendeel op deze website aanmelden voor deze borrel, en separaat voor het diner. Binnen Ben je nog geen lid van onze vereniging, maar wil je wel bij de borrel aanwezig zijn, meld je dan snel aan via www.wifs.nl/lidmaatschap en profiteer niet alleen van deze unieke bijeenkomst, maar schrijf je ook gelijk in voor ons jaarcongres op 26 maart 2013 bij ABN AMRO in Amsterdam.

Over &samhoud places

Lounge en restaurant met 2-sterrenkok Moshik Roth richt zich op mensen uit binnen- en buitenland met een uitzonderlijke smaak voor design, eten en bijzondere mensen. Ontmoeten, werken, brainstormen, dansen, lachen, eten en drinken. Elk bezoek aan &samhoud places is een inspirerend bezoek. Het meest bijzondere aspect aan &samhoud places is de visie die Moshik Roth en Salem Samhoud met elkaar verbindt en die heeft geleid tot dit nieuwe concept: Together we build a brighter future.

Over &samhoud women

&samhoud women is een spin-off van het adviesbureau &samhoud. De oprichting is een direct gevolg van de persoonlijke visie van Carolien Bijen. Haar gewaagd doel is om bij te dragen aan het aantal vrouwen in de top van organisaties door ze te inspireren en te verbinden met zichzelf, met elkaar en met organisaties. &samhoud women is een netwerk voor en door vrouwen, want zij geloven dat vrouwen elkaar goed kunnen helpen, inspireren en motiveren.

« naar overzicht