Women in financial services

Members login
aanmelden

&Samhoud nodigt jou uit voor "The search for trust"

Onlangs vond de WIFS nieuwjaarsbijeenkomst plaats in &samhoud places. Een geweldige avond waar weer veel is besproken. Leonie Arkesteijn lanceerde er een initiatief om in alle oprechtheid en met een positieve insteek op zoek te gaan naar de hefboom om het vertrouwen in de financiële dienstverlening te herstellen. We hebben besloten dit initiatief ?The search for trust? te noemen. Er is veel respons gekomen vanuit WIFS op ons initiatief. Dit heeft ons enorm geraakt en geïnspireerd. Lees hier hoe ook jij kunt meedoen.

The search for trust
Om de hefboom te vinden die het vertrouwen in de financiële dienstverlening kan herstellen starten we met het organiseren van 4 vertrouwensdialogen, zowel binnen de sector als tussen samenleving en sector. We gaan in op vragen als: Is integriteit een onderwerp van discussie in het bedrijf? Waar gaat het precies mis? Waar heb je als individuele medewerker wél invloed op? De uitkomst van deze vertrouwensdialogen brengen we samen onder de naam ?The Search For Trust?.
 
Documentaire
Tegelijkertijd starten we de voorbereidingen voor een documentaire met dezelfde naam. In de film ?The Search For Trust? komen topbestuurders uit de financiële sector uitgebreid aan het woord, in alle oprechtheid en met een positieve insteek. Een documentaire van binnenuit de sector en van binnenuit de personen die de grootste verantwoordelijkheid dragen. Gericht op de samenleving en bedoeld om de kloof met de samenleving te verkleinen.
 
Verbinden met elkaar
Een ander gezicht tonen van financiële dienstverleners is misschien verwarrend voor de publieke opinie, maar het is heel hard nodig. We zitten in een impasse. We moeten ons verbinden met elkaar. Polariseren lost niets op.
 
Uitnodiging
Voor de vertrouwensdialogen zijn we op zoek naar mensen die al een tijd (tenminste 5 jaar) werkzaam zijn in de financiële sector en die graag willen meedenken over hoe het vertrouwen in de sector te herstellen. Herken je jezelf hierin? Dan nodigen we je van harte uit om naar &samhoud places te komen om deel te nemen aan de eerste vertrouwensdialoog. Die vindt plaats op12 maart van 15.30 tot 17.30 uur waarna er gelegenheid is om samen te dineren. Deelname aan het diner (3 gangen voor EUR 35 in de &samhoud places lounge) is optioneel. 
 
Dus ben jij minimaal 5 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening en wil jij graag meedoen aan onze dialoog? Meld je aan via searchfortrust@samhoud.com
&samhoud places is gevestigd aan de Oosterdokskade 5 in Amsterdam. Parkeren kan onder het Hilton hotel. Neem daarvoor de ingang van de parkeergarage helemaal aan het begin van de Oosterdokkade, en rij ondergronds door tot aan het eind.
 
De volgende vertrouwensdialogen vinden plaats op 23 april, 11 juni, 24 september en 10 december

« naar overzicht