Women in financial services

Members login
aanmelden

Schrijf je in voor de online kerstborrel op 14 december

Op 14 december organiseren we onze WIFS kerstborrel. Door de ontwikkelingen rondom corona hebben we besloten om dit jaar onze kerstborrel online te organiseren. We hadden jullie graag ontmoet en live geproost op alle mooie ontwikkelingen en met elkaar vooruitgeblikt naar 2022. Helaas zit dat er dit jaar nog niet in. Maar uiteraard kunnen we ook digitaal het glas heffen! Dit gaan we dan ook doen en we hebben een mooi programma voor jullie.

We starten met een speciale gast, namelijk het Rijksmuseum Twenthe. Zij hebben een spectaculaire tentoonstelling rond het leven en werk van barokschilder Artemisia Gentileschi (1593-na 1654). Zij was één van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Italiaanse schilderkunst uit de zeventiende eeuw. Als vrouw manifesteerde zij zich in een mannenwereld, zonder zich te conformeren. Daarom wordt zij in latere tijden een symbool van de strijd tegen het patriarchaat.

Dit is ook de missie van WIFS, unlocking YOUR potential en verstevigen van vrouwelijk leiderschap. Deze boodschap gaan we in 2022 nog steviger uitdragen. Hoe we dat gaan en hoe we onze leden gaan ondersteunen om samen met ons deze beweging in te zetten. Daar nemen we je op 14 december in mee

Meld je daarom nu aan via de site of de app en je ontvangt een borrelpakket om samen met ons te proosten op 14 december om 16.30 uur!

« naar overzicht