Women in financial services

Members login
aanmelden

Sprekers met Impact

Annemarie van Gaal presenteerde op haar eigen wijze het jaarcongres. Ook deelde ze persoonlijke ervaringen in de financiële wereld. Alle sprekers tijdens het plenaire gedeelte hadden impact op de volle zaal. Caroline Princen, Wouter Bos, Jim Stolze, Claire Boonstra, Noreena Hertz en Thandiwe Chama. Allen raakten ze ons en maakten ze indruk met hun passie en gedrevenheid.

Caroline Princen: ?Ik ben wel een beetje de exoot. Je brengt als vrouw toch andere waarden en energie in?
 
Wouter Bos: ?Ik had het gevoel dat ik in mijn eigen nachtmerrie terecht gekomen was vanochtend: Namelijk ik was verdwaald geraakt in de parkeergarage van ABN AMRO en draaide er rondjes. Telkens zag ik op zuilen: ABN AMRO; RBS?. Het hield maar niet op!?
 
Claire Boonstra: ?Als we ieders waardevolle talenten inzetten, krijgen we een explosie van creativiteit.?
 
Tony Bosma: ?Als je denkt dat je het verschil niet kunt maken, dan was je nog nooit een nacht alleen met een mug in je slaapkamer?.
En ?Je kunt alleen het verschil maken als je vanuit je passie en ambitie werkt?.
 

Noreena Hertz: ?The minute we start listening to an expert, people just accept this, and stop thinking?. ?You are going toe be bloody special!?

 
Thandiwe Chama (uit Zambia): ?If not you, then who? If not me, then who? If not now, then when??
 
Karl Raats: ?Als klein jongetje zat ik enkel te dromen. Dat ben ik dan maar geworden ook?.
 

De aanwezigen werd ook de mogelijkheid geboden een workshop naar keuze te volgen. Ook tijdens deze workshops spatte de energie ervan af. Zo kon er gekozen worden uit workshops over Good Market Conduct, Intentie en Impact, Klantvertrouwen, Impact, Microfinanciering en Innovatie en Invloed.

Allard van Hoeken, één van de innovators van de Workshop Innovatie en Invloed zei na afloop ?Het was voor mij een zeer leuke en leerzame ervaring, om in een korte tijd zulke verschillende en waardevolle reacties, ideeën en suggesties te mogen ontvangen!?

?De workshopdeelnemers deden hun best mij te helpen en dat is hen zeker gelukt. Daarnaast gebeurde dit in een hele positieve sfeer. Echt super?

« naar overzicht