Women in financial services

Members login
aanmelden

Succesvol WIFS Jaarcongres met IMPACT

WIFS hield op dinsdag 26 maart haar jaarcongres. Met meer dan 300 vrouwen waren we te gast bij ABN AMRO. Het congres stond in het teken van IMPACT, het thema van WIFS dit jaar. Dagvoorzitter Annemarie van Gaal en sprekers als Noreena Hertz, Wouter Bos en vooral de jonge Tandiwe Chama uit Zambia maakten indruk. Ook Jim Stolze en Claire Boonstra raakten de aanwezigen met hun passie en gedrevenheid. De plenaire gedeeltes waren energiek en inspirerend.

Daarnaast hadden de aanwezigen de keuze uit een workshop naar keuze, bijvoorbeeld met Tony Bosma. Ook tijdens deze workshops spatte de energie ervan af.
 
Wij delen graag enkele mooie uitspraken van onze sprekers:

Caroline Princen: "Als je de top wilt bereiken, dan kost het wat, je moet zelf keuzes maken en de consequenties accepteren."

Wouter Bos: "Ik had het gevoel dat ik in mijn eigen nachtmerrie terecht gekomen was vanochtend: Namelijk ik was verdwaald geraakt in de parkeergarage van ABN AMRO en draaide er rondjes. Telkens zag ik op zuilen: ABN AMRO; RBS?. Het hield maar niet op!"

Claire Boonstra: "Als we ieders waardevolle talenten inzetten, krijgen we een explosie van creativiteit."

Tony Bosma: "Als je denkt dat je het verschil niet kunt maken, dan was je nog nooit alleen met een mug een nacht in je slaapkamer".

Noreena Hertz: 'The minute we start listening to an expert, people just accept this, and stop thinking".

Thandiwe Chama: "If not you, then who? If not me, then who? If not now, then when?"

 

 

 

We zijn trots op alle positieve reacties van de aanwezigen. Via Twitter en Linked-In bruist het nog lang na. Een aantal reacties:

"Had een topdag op het WIFS-congres, zeer inspirerend."

"Chapeau aan organisatie WIFS congres. Boeiend programma, goede sprekers en top energie. Ik heb genoten."

"De sprekers waren geweldig. Leuk om o.a. Annemarie van Gaal te ontmoeten, Wouter Bos horen spreken en Thandiwe te zien. Daarnaast zoveel geweldige vrouwen in een ruimte te ontmoeten...WoW. Mijn batterijen zijn volgeladen door al de positieve energie van deze bijeenkomst. Bedankt hiervoor en ik kijk graag uit naar de volgende keer!"

"Wat inspirerend en motiverend om bij dit congres aanwezig te mogen zijn! Een enorme stimulans om elke dag weer alles eruit te halen wat mogelijk is."
 
 
 

« naar overzicht