Women in financial services

Members login
aanmelden

Succesvolle workshop Stratego® voor vrouwen

De wereld gaat veranderen, maar ... hoe red je je ondertussen? Ter gelegenheid van het bedrijfslidmaatschap van ING ? inmiddels het 5de voor WIFS ? vond op 2oktober jl. een workshop Stratego® voor vrouwen plaats. Op deze dag bood ING, vertegenwoordigd door Annerie Vreugdenhil en Gelach Jacobs van ING Commercial Banking, gastvrij onderdak in Amsterdam aan 80 WIFS leden en ING vrouwen.

Elisa de Groot en Monic Buhrs van In Touch Women Resource management namen tijdens de workshop de aanwezigen mee in de verschillen in orientatie van mannen en vrouwen. Met humor en deskundigheid werden de ongeschreven regels van het spel doorgenomen; Het spel dat we allemaal dagelijks meespelen in de financiële wereld. Omdat het nog even duurt tot onze door mannelijk gedrag gedomineerde sector is veranderd, is het in de tussentijd handig om de tips and tricks van Elisa en Monic te kennen. Eén belangrijke laten we hier niet onvermeld: Steun altijd actief je vrouwelijke collega's!

Na afloop van de workshop kregen aanwezigen het boek Stratego® voor vrouwen mee, aangeboden door ING.

 
Speciaal voor WIFS hebben Elisa en Monic een waardevolle training ontwikkeld tegen een gereduceerde prijs. Deze bevelen wij van harte aan. In Touch biedt ook andere trainingen aan, waarvoor je je kunt inschrijven met WIFS korting. Meer weten? Kijk op www.intouchwrm.nl

« naar overzicht