Women in financial services

Members login
aanmelden

Terug- en vooruitblik

Met trots kijk ik terug op onze resultaten in 2017. Met elkaar hebben we er weer een heel mooi jaar van gemaakt! Een jaar waarbij we bijvoorbeeld onze impact hebben vergroot met de introductie van de Diversity Research Accelerator. Ook hebben we ons netwerk uitgebreid en meerdere nieuwe bedrijfsleden mogen verwelkomen. Het meest trots ben ik op iedereen die in 2017 weer hard heeft gewerkt om deze resultaten te bereiken. Blij word ik ook als ik kijk naar hoe er met elkaar wordt samengewerkt. Op een prettige, open en constructieve wijze. Iedereen veel dank, zonder jullie was het niet gelukt!

Het jaar 2018 staat voor de deur en met plezier kijk ik vooruit naar alle mooie plannen die we alweer hebben. Als jaarthema voor 2018 is gekozen voor: #DISRUPT! Op basis van dit thema staan vier interessante evenementen gepland. Naast deze evenementen kunnen jullie aanschuiven bij een aantal executive lunches of breakfasts om met bestuursleden van onze bedrijfsleden een aantal strategische thema’s door te nemen.
 
Ook op bestuurlijk niveau is de afgelopen tijd hard gewerkt. We waren op zoek naar vier nieuwe bestuursleden en ik ben heel blij om te kunnen aankondigen dat onze zoektocht geslaagd is! Samen met executive search bureau Partners at Work zijn de afgelopen maanden gesprekken met de kandidaten gevoerd en hebben we keuzes gemaakt. Met als resultaat dat er vier uitstekende nieuwe bestuursleden in 2018 gaan beginnen. Ik kijk er naar uit om met dit nieuwe team de verdere ontwikkeling van WIFS de komende jaren te mogen vormgeven.
 
Een van die ontwikkelingen is dat we vanuit WIFS ons niet alleen willen richten op gender diversiteit. We willen graag gaan bijdragen aan het in een breder perspectief plaatsen van diversiteit en daarmee ook kenmerken zoals leeftijd en culturele achtergrond hierbij gaan betrekken. Dit is niet eenvoudig maar iedere reis begint met een eerste stap! Tijdens een volgend WIFS evenement kun je bijvoorbeeld een collega of kennis uit een andere leeftijdscategorie en / of met een andere culturele achtergrond introduceren. Hiermee worden wijzelf als WIFS in ieder geval meer divers in 2018 en is het begin gemaakt.
 
Aan uitdagingen geen gebrek in 2018!
 
Ik wens iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2018.

« naar overzicht