Women in financial services

Members login
aanmelden

Van intentie naar actie door een actieve bondgenootschappen! Schrijf je nu in voor Dive In 23 september!

Nu, meer dan ooit, is er behoefte om niet alleen maar te praten over diversiteit en inclusie maar om actie te ondernemen. Om impact te maken, moeten we massa creëren, bondgenootschappen aangaan, met elkaar verantwoordelijkheid te nemen voor de verandering maar ook elkaar helpen.

Diversiteit en inclusie staat bij veel organisaties op de agenda. Maar om echt succesvol te zijn en duurzame verandering in gang te zetten, moeten leiders maar ook andere mensen op sleutelposities geïnspireerd, uitgerust en versterkt worden om de beweging op gang te brengen en te houden.

Wat als we de vrouwelijke power in organisatie kunnen versterken?  Wil jij weten hoe Marianne Thieme haar politieke beweging groot heeft gemaakt? Hoe Merel van Vroonhoven als vrouwelijke bestuur verandering in de financiële sector heeft gebracht? Of hoe 2 inspirerende leiders van HDI en Rabobank, Faisal Setoe en Ugur Pekdemir hun rol pakken in het creëren van een meer duurzame en diverse manier van leidinggeven in de financiële wereld?

Schrijf je dan nu hier in. 

Het programma voor 23 September en meer informatie over de sprekers vind je hieronder.

Om 14:15 uur start het inhoudelijke programma. We starten met WIFS voorzitter Diana Zandbergen. Zij verzorgt de aftrap en schetst welke rol WIFS als actieve community speelt in het vergroten van diversiteit en inclusie in de financiële sector. 

Daarna volgen diverse inspirerende sprekers waarbij de deelnemers de ruimte krijgen om vragen te stellen. Onze dagvoorzitter is Elsemieke Havenga.

  • 14.30 uur Marianne Thieme. Hoe heeft zij met de Partij voor de Dieren de beweging op gang gebracht en gezorgd dan duurzaamheid en dierenwelzijn op de politieke agenda staat.  
  • 15.30 uur Merel van Vroonhoven praat over haar carrière, hoe het is het als een van de eerste vrouwelijke bestuurders te acteren in een overwegend mannenwereld. En hoe kwam zij tot haar stap naar het onderwijs. Zij schreef hierover ook haar eerste boek “De stap”. 
  • 16.15 uur Pauze 
  • 16.30 uur Elsemieke Havenga gaat in gesprek met Faisal Setoe en Ugur Pekdemir over diversiteit, leiderschap en het belang van bondgenootschappen hierin. 

« naar overzicht