Women in financial services

Members login
aanmelden

Versterk je overtuigingskracht!

Via het partnership met het Nederlands Debat Instituut biedt WIFS je de mogelijkheid om je overtuigingskracht te versterken. Het partnership werd ondertekend op maandag 7 maart op het kantoor van het debatinstituut in Hilversum. 

Het partnership tussen WIFS en het Nederlands Debat Instituut omvat een samenwerking tijdens verschillende evenementen. Tijdens deze gelegenheden deelt het Nederlands Debat Instituut zijn expertise op het gebied van het organiseren van interactieve evenementen en leidt een ervaren dagvoorzitter deze bijeenkomsten. Het debatinstituut biedt diensten aan, die aanvullend aan het WIFS-aanbod vrouwen nog meer in hun kracht zet en en hun professionele zichtbaarheid vergroot. Je kunt tijdens het WIFS congres op 22 maart aanstaande al een beetje ervaren hoe het debatinstituut werkt. Ze verzorgen op de 22ste namelijk in de middag één van de vier workshops. Volgens Natalia Goncharova, die namens WIFS de overeenkomst ondertekende, kan het Nederlands Debat Instituut de WIFS-leden helpen om nog beter de dialoog aan te gaan. "Door goed naar elkaar te luisteren, met elkaar in gesprek te gaan én het debat aan te gaan, kunnen we veranderingen in de financiële sector teweeg brengen", aldus Natalia. 

Kijk voor meer informatie over het partnership en de workshops op de partnerpagina. Vergeet niet om gebruik te maken van de speciale code als je je inschrijft! WIFS-leden ontvangen namelijk 25% korting op de open trainingen van het debatinstituut. 

« naar overzicht