Women in financial services

Members login
aanmelden

Webinar 17 mei: WIFS-lid Jacoby Mensinga in gesprek met de schrijfster van het boek Gelijk Spel Wint

Leonie van Mierlo is de schrijfster van het boek ‘Gelijk Spel Wint’ dat op 1 maart uit kwam. Het boek gaat over de kracht van diversiteit en inclusief leiderschap. Voor het boek interviewde zij 60 mensen, waaronder WIFS-lid Jacoby Mensinga.

Op maandag 17 mei 2021 van 16:30 tot 17:30 uur organiseert WIFS een webinar waarin Jacoby Leonie interviewt over het ontstaan van haar boek Gelijk Spel Wint, de interviews en alles wat haar boek in beweging heeft gezet. Je kunt ook zelf vragen aan Leonie stellen.

Een kort citaat uit het boek:

Van Mierlo sprak ook Jacoby Mensinga, trainer en leerbegeleider bij de Nederlandsche Bank (DNB), toezichthouder op de Nederlandse financiële sector.

Daarnaast is ze aangesloten bij Women In Financial Services (WIFS), een netwerk van vrouwen dat als missie heeft om een betere balans te creëren tussen masculiene en feminiene waarden in de financiële sector. Mensinga: “Het ontstaan van de financiële crisis was complex en niemand overzag en begreep nog wat er gebeurde. Als er iemand was opgestaan in het vertrouwen niet de enige te zijn en had gezegd ‘he, ik snap het niet’, dan was het misschien heel anders gelopen. Maar omdat de bankenwereld bestond uit een collectief van dezelfde, hoofdzakelijke mannelijke spelers, is dat niet gebeurd.”

Leonie van Mierlo is innovatiestrateeg, businesscoach en spreker. Ze doet dit op basis van dertig jaar werkervaring bij zowel profit- als non-profitorganisaties en opleidingen NLP en Systemisch Werken.

Meld je snel aan voor dit webinar, via de app van WIFS. Je krijgt dan meteen een Outlook-uitnodiging in je mail.

« naar overzicht