Women in financial services

Members login
aanmelden

Wie is... Mariska de Jager?

Mariska de Jager is zo'n acht jaar werkzaam als PMO professional in de financiële dienstverlening. Ze ondersteunt de WIFS missie en draagt graag haar steentje bij.

Ze zet nu al deze kennis en ervaring in bij WIFS door de leden- en financiële administratie te runnen. Daar zijn we heel blij mee!  

Mariska is werkzaam bij “wij zijn WIN”. WIN optimaliseert en professionaliseert projectorganisaties. Waar alles draait om mensen. Zij leert de organisatie zelfstandig grip op veranderingen te krijgen en te houden. Samen bouwen aan een wendbare veranderorganisatie, waar mensen met plezier werken.

Via haar netwerk is zij in contact gekomen met WIFS en ziet het als haar uitdaging om bij te dragen aan de WIFS ambitie. De komende periode richt zij zich op het verder professionaliseren van de leden- en financiële administratie, waarbij de WIFS leden centraal staan.

Mariska woont in Almere, samen met haar man en twee katten. Zij is een fanatiek sporter en houdt van gezond en lekker eten. Samen met haar man gaat ze in het weekend graag de deur uit op de motor. En vakantie vieren doet ze graag aan de andere kant van de wereld.

« naar overzicht