Women in financial services

Members login
aanmelden

WIFS bijeenkomsten oktober 2013

Eind deze maand zijn er twee interessante WIFS-bijeenkomsten waarvoor je je nog kunt aanmelden. Wil jij geïnspireerd raken door een coach van een Olympisch team en jouw eigen leiderschapskwaliteiten verbeteren of wil jij je lobbykwaliteiten naar een volgend level brengen? Meld je dan aan voor onderstaande bijeenkomsten.

24 oktober: Leidinggeven is topsport

Onder leiding van Hockey coach Paul van Ass, die met het Nederlands hockeyteam een zilveren medaille wist te veroveren op de Olympische Spelen van 2012 in Londen, gaan we in op het verkrijgen van de optimale vorm om topprestaties te leveren. "Blijvend hoge prestaties bij werknemers vragen niet alleen om een hoog intellectueel niveau, maar ook om een sterke fysieke conditie en goede sociale capaciteiten. Om lichaam, intellect en emotionele gesteldheid in optimale vorm te krijgen, moeten werknemers leren wat topsporters al weten: Om optimaal te presteren is het nodig jezelf te managen."

De bijeenkomst vindt plaats bij E&Y in Amsterdam van 15.00 - 18.30 uur, inclusief borrel.

29 oktober: Lobby 2.0: saai, spannend of sexy?

Is lobbyen nu saai, spannend, sexy of helemaal niets van dit alles. Moet je een schaap met 5 poten zijn beschikkend over eigenschappen als: analytisch vermogen, maatschappelijke betrokkenheid, flexibele instelling, een antenne voor de drijfveren en motieven van anderen en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? En wat kun je leren van professionele lobbyisten om jouw eigen invloed te verhogen? In deze bijeenkomst vertellen 'lobby-profs' over de laatste ontwikkelingen op het gebied van lobbyen en wat lobbyen 2.0 is. Je kunt zelf stelling nemen en mee discussiĆ«ren, er is voldoende ruimte voor interactie. Bovendien ga je naar huis met de laatste tips en trucs om zelf nog succesvoller te zijn in jouw beĆÆnvloeding.

De bijeenkomst vindt plaats bij het Verbond van Verzekeraars in Den Haag van 14.00 - 17.00 uur, inclusief borrel.

Aanmelden voor de activiteiten kan door in te loggen op het ledengedeelte en te klikken op de betreffende datum. Onderaan de activiteit vind je de zin 'aanmelden voor deze activiteit'. Wanneer je hierop klikt, dan word je automatisch aangemeld. Inlogcode vergeten? Stuur dan een mail naar secretariaat@WIFS.nl, dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk je inlogcode ontvangt. 

« naar overzicht