Women in financial services

Members login
aanmelden

WIFS Executive Breakfasts oktober 2014

Afgelopen oktober heeft zowel bij ABN AMRO als bij ING het bekende WIFS Executive breakfast event plaatsgevonden. Bij ABN AMRO stonden de broodjes en koffie klaar om samen met Caroline Princen, Member of the Managing Board ABN AMRO, te ontbijten. Bij ING werd het ontbijt aangeboden door Annerie Vreugdenhil, Directeur Commercial Banking Nederland. 
 

Ondanks dat Caroline en Annerie beiden hebben aangekondigd de Raad van Advies van WIFS  te verlaten, hebben zij toch tijd vrijgehouden in de drukke agenda’s om met WIFS leden in gesprek te gaan over belangrijke vraagstukken en dilemma’s in de financiële sector. Het was ook zeker duidelijk dat het WIFS gedachten goed nog verder door moet klinken in de boardrooms van alle financiële instellingen.

Voor WIFS  was dit executive breakfast ook het moment om afscheid te nemen van Caroline en Annerie als lid Raad van Advies. Sinds de beginjaren van WIFS waren beide dames er bij om het bestuur te adviseren. Het WIFS bestuur wil zowel Caroline als Annerie graag hartelijk bedanken voor de bijdrage aan de ontwikkeling van WIFS!

« naar overzicht