Women in financial services

Members login
aanmelden

WIFS Happy-HeartLife Membership

Tijdens het voorprogramma van het 5e WIFS Jaarcongres en vorig jaar tijdens de WIFS ALV bij Achmea in Leiden heeft Dr. Janneke Wittekoek, cardiologe, een presentatie gegeven over het vrouwenhart, de risico's die leiden tot hartfalen en hoe daar preventief mee te omgaan. Hartfalen is momenteel de belangrijkste doodsoorzaak bij vrouwen. Haar HeartLife Kliniek in Utrecht biedt "memberships" aan patiënten en cliënten waarin preventie en een gezonde levensstijl centraal staan om hartfalen te voorkomen. Dit is een nieuwe, laagdrempelige vorm van specialistische zorg ontwikkeld om de zeer waardevolle vrouwelijke professional te helpen op weg naar een optimale (hart) gezondheid. Als WIFS-lid kun je gebruik maken van het WIFS Happy HeartLife Membership.

Centraal staat medische, fysieke en geestelijke begeleiding voor optimale vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op diverse vlakken. Voor veel werkende vrouwen is een goede integratie van werk en privé vaak lastig genoeg. Wanneer hier ook nog eens lichamelijke klachten bij dreigen te komen wil je het liefst snelle, professionele en specialistische medische zorg. Heartlife Klinieken wil de WIFS vrouwen deze zorg aanbieden.

Wat houdt het ?WIFS Happy-HeartLife Membership? in:

·         Uitgebreid lichamelijk onderzoek,  laboratoriumonderzoek, volledig hart/vaatonderzoek (ECG, Echo, Inspanningsonderzoek) 1)

·         Digitale coaching met gevalideerd afvalprogramma gedurende 3 maanden inclusief boek, dagelijkse gezondheidstips en recepten.

·         E-health consultatie, Laagdrempelig contact

·         Algemene medische advisering evt. verwijzing naar andere specialist

·         Terugkoppeling naar huisarts en of andere specialisten (indien gewenst)

·         Medisch dienstverlening buiten kantoortijden mogelijk 

Jaarlijks terugkerend  WIFS Healthy HeartLife Event: (Members Only)

·         Evaluatie Gezondheidsprogramma; presentatie behaalde gezondheidsresultaten t.a.v gewicht, bloeddruk en cholesterol (groepsdata, anoniem), Feedback

·         Workshops/Infomarkt: voeding/bewegen/ beauty/wellness

·         Healthy HeartLife Lunch

·         Bootcamp/Yoga/WIFS-Walk

1) wordt mogelijk (deels) vergoed door je zorgverzekeraar afhankelijk van polis in de aanvullende verzekering. 

NB. Indien bij de initiële screening cardiologische afwijkingen worden gevonden gaat cliënt over in het reguliere medische circuit (volledig vergoed) en bestaat de mogelijkheid om onder behandeling/begeleiding te blijven bij HeartLife klinieken. Een en ander zal nader worden toegelicht.

Dit membership is alleen beschikbaar voor WIFS-leden. Heb jij interesse voor het WIFS HeartLife Membership neem dan contact op met het secretariaat van WIFS ? email: info@WIFS.nl.

 Meer informatie kun je ook vinden op: www.heartlife.nl

« naar overzicht