Women in financial services

Members login
aanmelden

WIFS in speech Klaas Knot

Blij zijn wij met de steun van ons oud RvA-lid Klaas Knot. In zijn speech verwijst hij naar het belang van WIFS: ".....De WIFS missie ondersteun ik van harte: De vrouwelijke inbreng moet gehoord worden en in het debat. Vrouwen die het verschil willen maken moeten gesteund en gefaciliteerd worden...."

".....Wie mij kent weet dat ik het belang van voldoende vrouwen in de financiële sector een warm hart toedraag. Neem de verschillende initiatieven van WIFS. Hun missie ondersteun ik van harte: De vrouwelijke inbreng moet gehoord worden en in het debat. Vrouwen die het verschil willen maken moeten gesteund en gefaciliteerd worden...."

Uit door WIFS opgezet onderzoek is namelijk onomstotelijk gebleken dat vrouwelijk leiderschap bijdraagt aan een beter organisatieklimaat. “Vrouwen kunnen wel degelijk het verschil maken” staat letterlijk in de missie van WIFS. En wij mannen kunnen ook een beetje verschil maken door ons expliciet voor deze zaak hard te maken. En jullie, Laura en Simone, gaan dus met jullie initiatief bijdragen aan dat betere organisatieklimaat. Hopelijk niet alleen in de hele economische sector, maar ook specifiek in de financiële sector in Nederland. Om verder te bouwen aan een betere, steviger financiële sector." Lees de speech van Klaas Knot

« naar overzicht