Women in financial services

Members login
aanmelden

WIFS Jaarcongres 2 oktober

Op woensdag 2 oktober 2019 vindt het 10-jarig jubileumcongres van WIFS plaats bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam. Het thema: Something Old, Something New, over drijvende krachten in de financiële wereld als nieuwe technologie, grotere wendbaarheid en anders organiseren en managen.

Plenaire sessie: start om 13.30 uur
Onze dagvoorzitter, Elsemieke Havenga, begeleidt een programma waarin Eric de Blok ons meeneemt in de beweging van Ego naar Eco-gedragingen en leiderschap met lessen uit de natuur. Martine de Visscher van Adyen vertelt over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van betaalmogelijkheden en het leggen van (digitale) connecties richting de nabije toekomst.

Na de plenaire sessie en een korte netwerkbreak gaan we om 15.30 uur verder met zes inspiratiesessies, vier over leiderschap gaan en twee over de wereld van de technologie:

Leiderschap:

  1. Iris Dorreboom:  Gender equality: How to achieve it (ENG)
  2. Conny Dorrestijn: Johanna Borski - de ijzeren vrouwelijke bankier
  3. Mark Vernooij: Leaders need an operating system upgrade (ENG/NL)
  4. Willem Vreeswijk: Samen bouwen aan een nieuwe financiële wereld met behulp van H’oponopono

Technologie:

  1. Ismael Ahmidout: Cybersecurity - van essentieel belang
  2. Lisa Biesenbach: Distributed Ledger Technology - Path towards a distributed economy (ENG)

Heb je een prangende stelling denk dan mee! De komende weken gaan we live met onze netwerk-app die speciaal beschikbaar komt over het event.

Na de paneldisucssie en de afronding van het formele programma is er natuurlijk nog alle tijd voor een feestelijke netwerkborrel met muziek van een DJ tot ongeveer 19.30 uur. 

Schrijf je nu in! Geef je hier op voor het congres en kies twee van de inspiratiesessies.

Neem een introducee mee
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus neem vooral een introducee mee. Het congres is voor iedereen die een meer gebalanceerde sector van belang vindt.

LET OP: DE INSCHRIJVING VIA DE SITE IS GESLOTEN. WIL JE KOMEN, NEEM DAN CONTACT OP MET DE ORGANISATIE VIA CONGRES@WIFS.NL

HEB JE EEN VRAAG OP HET CONGRES ZELF? STEL DEZE DAN VIA DE NETWERK-APP!

« naar overzicht