Women in financial services

Members login
aanmelden

WIFS jaarcongres 2012

Maandag 6 februari 2012 zal het jaarcongres van Women In Financial Services plaats vinden. PGGM is de gastvrouw van deze dag. Thema van dit congres is:"Change" in de Financiële Sector. Het programma is vastgesteld en de uitnodigingen aan de leden zijn verzonden.

Het thema CHANGE zal vanuit verschillende invalshoeken worden benaderd: Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat Herman Wijffels onze key-note spreker is en een presentatie verzorgt over CHANGE binnen de maatschappij. Daarna geeft Joanne Kellerman, directielid van De Nederlandsche Bank een presentatie over de manier waarop een organisatie binnen de financiële sector omgaat met CHANGE. En gaat ons Raad van Advies-lid Ellen Faber, Directievoorzitter Directe Distributiebij Achmea, in op persoonlijke CHANGE.
 
Na het plenaire gedeelte is er ruimte voor verdieping op het thema en voor onderlinge discussie in de carrousel sessies. In de volgende workshops en presentaties wordt CHANGE onder de aandacht gebracht (uitgebreidere info zie hieronder);
 
 & Samhoud; Je Bent wie je wordt
Karmijn Kapitaal; Private Equity 2.0
Pascale Le Blanc, Rian van Son; De weg van de minste weerstand
PGGM/&Samhoud; De Mix maakt het verschil bij PGGM
Akkie Lansberg, managing director Holland Financial Centre; 'Mythes en Percepties'
Greet Prins, voorzitter RvB Stichting Philadelphia Zorg; 'Resultaatgericht veranderen!'
 
Het congres wordt mogelijk gemaakt door PGGM en vindt plaats in het schitterende hoofdkantoor van PGGM in Zeist. De ontvangst is vanaf 13.00 uur en het congres eindigt omstreeks 19.00 uur.
 
Leden hebben een uitnodiging ontvangen. Wil je ook komen, wordt dan snel lid van de WIFS vereniging.

« naar overzicht