Women in financial services

Members login
aanmelden

WIFS leden met korting naar NCD event

WIFS leden kunnen met korting naar het NCD event over Commissarissen en Toezichthouders.

Afgelopen juni organiseerde WIFS samen met NCD het event ‘Hoe word ik commissaris’. Dat leverde interesse op in de rol die de commissaris tegenwoordig speelt en zelfs een groep WIFS leden die de stap naar commissaris via intervisie wil bespoedigen.

Event NCD op 12 oktober 2015
Op 12 oktober organiseert NCD het event Nationale dag Commissarissen en Toezichthouders, Governance 2020 - Van Toezicht naar Meerzicht. Kunnen we Governance als remmer veranderen in Governance als versneller, in een tijdsgewricht dat zich kenmerkt door snelle verandering, flexibiliteit, internationalisatie, transparantie en digitalisering en een groeiend besef van het belang van de cultuur van organisaties.

De dag begint vanaf 12.00 uur met een inlooplunch. Om 13.00 uur wordt de Dag geopend waarna verschillende (inter-)nationale sprekers inspirerende voorbeelden, trends en best practices op het podium brengen. Aansluitend kun je deelnemen aan diverse inspirerende verdiepingssessies. De Dag wordt rond 17.45 uur afgesloten met een borrel.

Korting voor WIFS leden als partner van NCD!
De kosten voor het event bedragen: NCD-leden en partners €125,-, excl. Btw. Dat is een korting van € 70,- op de netto prijs t.o.v. niet leden (€  195,-, excl. Btw). Er zijn annuleringsvoorwaarden.

Klik hier om meer over het event te lezen op de website van de NCD.

« naar overzicht