Women in financial services

Members login
aanmelden

WIFS leden toosten op het nieuwe jaar

Dinsdag 5 februari opende WIFS het nieuwe jaar met een borrel bij &samhoud places in Amsterdam. Met een volle lounge met oude én nieuwe WIFS leden werd getoost op een Impact-vol 2013. Want Impact is het thema van WIFS voor 2013.

?Impact van jezelf, impact van de financiële sector op de maatschappij en impact van WIFS op de financiële sector. Dit zal de rode draad zijn in al onze activiteiten? aldus Nicolette Loonen in haar openingsspeech. Zij riep de WIFS-leden op ieder op een eigen wijze een bijdrage te leveren aan de impact van WIFS. Dat kan zijn via werving van nieuwe leden, maar ook via je eigen invloed op de transitie die nodig is om de financiële sector weer maatschappelijk relevant te maken en waarde toe te laten voegen.
 
Met een persoonlijk verhaal over de betekenis van het woord Impact voor haar, raakte Nicolette de aanwezige vrouwen diep. ?Ik heb een droom voor de financiële sector en dat is dat zij haar maatschappelijke rol in de volle breedte oppakt. De financiële sector kan de katalysator zijn als het gaat om vraagstukken die om innovatieve oplossingen vragen. Denk aan de betaalbaarheid van de zorg en het onderwijs, de doorstroom in de woningmarkt, mobiliteit van mensen en de overgang naar groene energie. Hoe mooi zou het zijn als de Nederlandse financiële sector over vijf jaar een belangrijke rol hierin heeft gespeeld. En men zal erkennen dat WIFS hierin een belangrijke factor is geweest.?
 
Enkele reacties via twitter:
?Was wederom een genoeglijke bijeenkomst. Dank voor de super gastvrijheid? - Caroline van Leuven
?Inspirerende nieuwjaarsbijeenkomst in Amsterdam bij &samhoud places. Goede sfeer en uitstekend verzorgd. Dames, chapeau!!? - Femke de Jong
?Wat een eerlijke ontmoetingen bij de openingsborrel van een nieuw seizoen van WIFS in Amsterdam bij &samhoud places. Mooie plek en lekker eten? - Connie Maathuis
?Connect, share, empower, energize! Nieuwe dynamiek in de financiële sector! WIFS gaat voor impact? - Carolien Bijen

« naar overzicht