Women in financial services

Members login
aanmelden

WIFS organiseert op 2 oktober een unieke interactieve lezing Stratego® voor vrouwen

Samen met andere WIFS-leden word je door Elisa de Groot van In Touch women resource management wegwijs gemaakt in de 'spelregels' binnen organisaties. Meld je nu aan voor dit event, gehost door ING.

"Als er een mooie positie vacant komt, stappen mannen er zelf op af. Krijgen ze nul op het rekest dan proberen ze het een paar dagen later gewoon nog een keer. De meeste vrouwen zijn vooral inhoudelijk met hun werk bezig en denken dat ze dan vanzelf beloond worden met een promotie."
Uit: Het Financieele Dagblad, 'Slim spel in de wandelgang'

In bovengenoemd artikel wordt aandacht besteed aan de "spelregels" binnen organisaties. De regels en de manier waarop gespeeld wordt, is bepaald door mannen. Als vrouwen ook de hogere posities in organisaties willen bekleden, is het van belang te weten wat de verschillen zijn in het gedrag en de aanpak van vrouwen en mannen. Niet om je aan te passen, maar wél om het spel strategisch mee te kunnen spelen.
Elisa de Groot, Directeur van In Touch women resource management, www.intouchwrm.nl, en co-auteur van onder andere de bestseller Stratego® voor vrouwen neemt je tijdens deze interactieve lezing mee in de verschillende oriëntaties van vrouwen en mannen en de ongeschreven regels van het spel.

Stratego® voor vrouwen was genomineerd voor Managementboek van het jaar 2008. In Touch is tevens auteur van Strategisch onderhandelen voor vrouwen en Stratego® the next level. De boeken zijn tijdens de bijeenkomst met korting te koop tegen contante betaling.


Aanmelden
Wifs leden kunnen zich aanmelden voor deze unieke lezing door in de kalender op 2 oktober te klikken op Stratego® voor vrouwen. Wacht niet te lang, want vol = vol!


Smaakt het naar meer?
Voor WIFS leden die meer willen weten over het spelen van het spel en hun strategisch vermogen verder willen ontwikkelen, heeft In Touch women resource management een bijzondere aanbieding. Volg de ééndaagse Workshop Stratego® voor vrouwen óf de Masterclass Stratego® voor vrouwen met een aantrekkelijke korting!


 

« naar overzicht