Women in financial services

Members login
aanmelden

WIFS steunt Dress for Success tijdens jaarcongres

WIFS roept haar leden op tijdens het jaarcongres op 26 maart Dress for Success te ondersteunen. Dit kan door het doneren van geld en/of het doneren van goederen. Dress for Success geeft mensen met een minimum inkomen geschikte kleding voor sollicitatiegesprekken en ondersteunt hen bij het verkrijgen en behouden van een baan.

De missie van Dress for Success is wereldwijd het bevorderen van de economische onafhankelijkheid. Gerenommeerde bedrijven als Claudia Sträter, Oger, Tommy Hilfiger en Suit Supply doneren kleding aan Dress for Success. Particulieren schenken hun beste kostuum en vele bedrijven zamelen geschikte kleding in. Dress for Success heeft sinds haar oprichting in 1997 wereldwijd meer dan 700.000 mensen gekleed.

WIFS roept haar leden op Dress for Success te ondersteunen tijdens het jaarcongres. Dat kan door:
- Doneren van geld:
de ontwikkeling van een website met interactieve social media is noodzakelijk. Dress for Success komt hiervoor nog Euro 4.000 te kort. Een financiële donatie zal helpen dit jaar de website te realiseren. Bij de entree van het congres kun je een financiële donatie doen.
- Doneren van goederen:
Dress for Success biedt de klant een totaal outfit. Ze zijn erg blij met donaties van goede kwaliteit. Voor het congres vragen wij jullie de volgende spullen te doneren: dames- en herenschoenen, handtassen, stropdassen, shawls, sieraden én manchetknopen. Bij binnenkomst worden de ingebrachte spullen meteen van jou overgenomen.  

Dress for Success is aanwezig bij het congres en vertelt je graag meer over de organisatie en de missie.

« naar overzicht